Σάββατο 7 Ιουνίου 2014

«Προτεραιότητα ο ΠΑΟΚ»

dedas-610x368
Στον Arena FM 89,4 φιλοξενήθηκε ο καλαθοσφαιριστής του ΠΑΟΚ, Γιώργος Δέδας και μίλησε για την πολύ καλή φετινή χρονιά. Αναφέρθηκε στο «όπλο» του ΠΑΟΚ, στους τελικού με τον Πανιώνιο και στον προπονητή της ομάδας, Σούλη Μαρκόπουλος.
Αναλυτικά τα όσα είπε:
«Ήταν πράγματι μια πολύ καλή χρονιά, αν και την πρώτη χρονιά που ήρθα στον ΠΑΟΚ τερματίσαμε στην 3η θέση αλλά τότε τα δεδομένα ήταν λίγο διαφορετικά. Ήταν μια ομάδα που κατά βάση στηριζόταν σε ξένους παίκτες ενώ φέτος βασιστήκαμε σε δικά μας παιδιά».
Για το μεγάλο όπλο του ΠΑΟΚ: «Σίγουρα τα αποδυτήρια ήταν βασικός παράγοντας. Ακόμα και στα άσχημα αποτελέσματα η ομάδα λειτουργούσε με τον ίδιο τρόπο, βάζοντας σαν γνώμονα το καλό της ομάδας. Αυτό το καταφέραμε και όλη η οικογένεια του ΠΑΟΚ βοήθησε πάρα πολύ σε όλο αυτό. Το κλίμα ήταν εκπληκτικό και ίσως είναι η πρώτη φορά στην καριέρα που συναντάω κάτι τέτοιο».
Για τον Πανιώνιο και το μεγαλύτερο μπάτζετ που είχε από τον ΠΑΟΚ: «Γενικότερα τα τελευταία χρόνια ο Πανιώνιος έχει μεγαλύτερο μπάτζετ από πολλές ομάδες, φέτος είχε και το πλεονέκτημα της έδρας, αλλά κάναμε το μπρέικ στο πρώτο παιχνίδι που θεωρώ ότι ήταν και το «κλειδί» για να κερδίσουμε την σειρά. Με λιγότερο μπάτζετ δείξαμε ανταγωνιστική και καλύτεροι και νομίζω ότι δίκαια κερδίσαμε και πήραμε την τρίτη θέση».
Για τον Σούλη Μαρκόπουλο: «Για την αξία του coach είπε πολύ μικρός εγώ για να μιλήσω, είναι χρόνια στην Α1, είναι record-man , Πολυνίκης coach στην Α1 με τεράστια προσφορά. Έχει τεράστια συμβολή σε αυτή την επιτυχία και βέβαιος στο εκπληκτικό κλίμα που υπάρχει».
Για το αν θα παραμείνει στον ΠΑΟΚ: «Είναι πολύ νωρίς ακόμα αλλά εννοείτε ότι προτεραιότητα μου είναι ο ΠΑΟΚ. Μακάρι να μπορέσει αυτή η ομάδα να μείνει αναλλοίωτη αν και στον Ελληνικό αθλητισμό, κάτι τέτοιο είναι λίγο δύσκολο».
Πηγή: arenafm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: