Σάββατο 7 Ιουνίου 2014

Ανεβασμένη η Ρωσία πριν τη Βραζιλία!!

Μια άνετη νίκη στο τελευταίο φιλικό πριν την αναχώρηση για τη Βραιλία ολοκλήρωσε την προετοιμασία της η Ρωσία, η οποία επιβλήθηκε άνετα 2-0 του Μαρόκο.

Ανεβασμένη η Ρωσία πριν τη Βραζιλία
Με άνετη νίκη επί του Μαρόκο ολοκλήρωσε την προετοιμασία της ενόψει του Παγκοσμιου πρωταθλήματος της Βραζιλίας η Ρωσία.

Η ομάδα του Φάμπιο Καπέλο βρήκε τον καλό της εαυτό -μετά την ισοπαλία με την Νορβηγία στο προηγούμενο φιλικό- και επιβλήθηκε των Μαροκινών με γκολ των Μπερεζούτσκι και Ζιρκόφ.

Παρά την απουσία του Ρομάν Σιρόκοφ, ο οποίος θα χάσει οριστικά το Μουντιάλ, οι Ρώσοι δεν δυσκολεύτηκαν να ανοίξουν το σκορ στο 29’ με σουτ μετά από εκτέλεση κόρνερ.

Μετά από αρκετές χαμένες ευκαιρίες ο Ζιρκόφ διπλασάισε τα τέρματα στο 58’ στέλνοντας με ακμαίο ηθικό την ομάδα του στην πρεμιέρα του Μουντιάλ κόντρα στην Κορέα στις 17 Ιουνίου.

Μοναδική πλήγμα αποτέλεσε ο τραυματισμός του Ντένις Γκλουσάκοφ στην προθέρμανση, όμως όπως δήλωσε αμέσως μετά το τέλος του ματς, δεν κινδυνεύει να απουσιάσει απ’ την πρεμιέρα.

Ρωσία (Φάμπιο Καπέλο): Ακίνεεφ (46’ Λοντίγκιν), Μπερεζούτσκι, Ιγκνασέβιτς (46’ Γκρανάτ), Γιασένκο, Σενίκοφ (46’ Κομπαρόφ, 76’ Κοζλόφ), Ζιρκόφ, Σαμέντοβ, Φαϊζούλιν (46’ Ντζαγκόεβ), Ντενίσοφ, Σάτοφ, Κοκόριν (57’ Κερζακόφ).
Πηγή: sport-fm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: