Σάββατο 7 Ιουνίου 2014

Στην Εθνική Ανδρών ο Κιόσε!

Ο 19χρονος αμυντικός βλέπει τους κόπους του σιγά σιγά να επιβραβεύονται, αφού μετά την συμμετοχή του για πρώτη φορά σε αγώνα της ανδρικής ομάδας του ΠΑΟΚ -κόντρα στον Λεβαδειακό στις 13 Απριλίου- είδε τον τεχνικό της Εθνικής Ανδρών της Αλβανίας, Τζιάνι Ντε Μπιάζι, να τον καλεί την περασμένη Πέμπτη για πρώτη φορά στο αντιπροσωπευτικό συγκρότημα της χώρας του.

Ο γεννημένος στις 10/6/95 Κιόσε, λίγες μέρες πριν τα 19α γενέθλιά του, συμπεριλήφθηκε στην αποστολή της Εθνικής Ανδρών της Αλβανίας για το φιλικό της Κυριακής με αντίπαλο τον Σαν Μαρίνο, που θα διεξαχθεί τέσσερις μέρες μετά την ήττα της Αλβανίας από την Ουγγαρία με 1-0. Ο προπονητής της Εθνικής Αλβανίας ξέροντας ότι τον Σαν Μαρίνο είναι μία ομάδα που ενδείκνυται για δοκιμές, έκρινε καλό να καλέσει κοντά του τον Κιόσε, ώστε σταδιακά να μπαίνει στο κλίμα και στο άμεσο μέλλον να είναι σε θέση να ενισχύσει την μεσοαμυντική γραμμή της Αλβανίας.
Ο Κιόσε, να σημειωθεί, ότι αποτελεί ακόμη ενεργό μέλος της Ελπίδων της Αλβανίας, ενώ έχει γράψει και τρεις συμμετοχές με την U 19.
Πηγή: metrosport.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: