Σάββατο 7 Ιουνίου 2014

Αυτή δεν ήταν Βραζιλία…! (video)

Μόνο χαμόγελα δεν έφερε η εμφάνιση της Βραζιλίας κόντρα στη Σερβία. Μπορεί η «σελεσάο» να επικράτησε 1-0, όμως είχε κακή παρουσία, γι’ αυτό και γιουχαρίστηκε!

Αυτή δεν ήταν Βραζιλία… (video)
Προβληματική εμφανίστηκε μπροστά στο κοινό της η Βραζιλία, στο φιλικό με την Σερβία! Ναι μεν η «σελεσάο» πήρε τη νίκη με σκορ 1-0, ωστόσο η παρουσία των παικτών του Σκολάρι δεν ικανοποίησε κανέναν.

Το μοναδικό τέρμα στην αναμέτρηση προήλθε απ’ τον Φρεντ στο 58’ κι ενώ στην ανάπαυλα οι Βραζιλιάνοι γιούχαραν στις εξέδρες (όπως και στο τέλος του αγώνα), δείγμα του θεάματος που… δεν προσέφεραν οι διεθνείς παίκτες.

Είναι ενδεικτικό πως οι φάσεις ήταν ελάχιστες για τους διοργανωτές του Μουντιάλ, που σίγουρα θα… ανησύχησαν τον κόσμο τους κι ενώ οι Σέρβοι είχαν κάποιες ευκαιρίες για να κάνουν «κηδεία».

Μοναδικό ελαφρυντικό για τη Βραζιλία ο τραγικός αγωνιστικός χώρος στο Σάο Πάουλο, που θύμιζε ώρες-ώρες… χωράφι, ενώ θα μπορούσε ο Χουλκ να είχε χριστεί σκόρερ, αλλά ο διαιτητής δεν μέτρησε το γκολ του, καταλογίζοντας οφ σάιντ αν και ήταν δύο μέτρα πίσω!

Η σύνθεση της Βραζιλίας: Ζούλιο Σέζαρ, Ντάνι Άλβες (72’ Μαϊκόν), Τιάγκο Σίλβα, Νταβίντ Λουίζ, Μαρσέλο (76’ Μάξουελ), Λουίς Γκουστάβο, Παουλίνιο (65’ Φερναντίνιο), Όσκαρ (46’ Γουίλιαν), Φρεντ (75’ Τζο), Χουλκ, Νεϊμάρ (81’ Μπερνάρντ)


Πηγή: sport-fm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: