Σάββατο 7 Ιουνίου 2014

Τα «οπλοστάσια» στους συνδέσμους!! (pics)

Έφοδο έκανε η Αστυνομία σε συνδέσμους οπαδών της Πάτρας, της Αττικής και της Ρόδου. Και τα ευρήματα -τα οποία έδωσε σήμερα στη δημοσιότητα- περιλαμβάνουν από ρόπαλα και στιλέτα μέχρι και ναρκωτικά!

Τα «οπλοστάσια» στους συνδέσμους (pics)
Ευρεία αστυνομική επιχείρηση πραγματοποιήθηκε από την Υποδιεύθυνση Ασφαλείας Πατρών σε Πάτρα, Αττική και Ρόδο για την αντιμετώπιση του φαινομένου της οπαδικής βίας.

Αποτέλεσμα της εφόδου ήταν ο εντοπισμός και η σύλληψη συνολικά δεκαέξι (16) ημεδαπών ανδρών (δεκατρείς στην Πάτρα, δύο στην Αττική και ένας στην Ρόδο), ηλικίας από 21 έως 39 ετών.

Σε βάρος των συλληφθέντων σχηματίστηκε δικογραφία κακουργηματικού χαρακτήρα, για τα κατά περίπτωση αδικήματα, της συγκρότησης συμμορίας με σκοπό τη διάπραξη εμπρησμών, σωματικών βλαβών και διακεκριμένων φθορών, παραβάσεις του Νόμου περί αθλητικής βίας, για ναρκωτικά και για παράνομη οπλοκατοχή.

Στο πλαίσιο των ερευνών βρέθηκαν και κατασχέθηκαν μεταξύ άλλων τα παρακάτω αντικείμενα:

Τέσσερα ξύλινα ρόπαλα, δέκαπέντε κράνη, ένας μηχανισμός εκτόξευσης φωτοβολίδων, τρία στιλέτα, τέσσερις αυτοσχέδιες συσκευασίες με μικροποσότητες κοκαΐνης και κάνναβης, δεκαπέντε κροτίδες, ένα καπνογόνο, είδη ρουχισμού με διακριτικά αθλητικού σωματείου, δεκαεννιά κινητά τηλέφωνα.

Οι συλληφθέντες οδηγήθηκαν στον Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Πατρών, ενώ το προανακριτικό έργο διενεργεί η Υποδιεύθυνση Ασφαλείας Πατρών.

inner

inner

inner

inner

inner

inner
Πηγή: sport-fm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: