Σάββατο 7 Ιουνίου 2014

Περιμένει άμεσα απαντήσεις!!

Επίσημη πρόταση έχει καταθέσει η ΑΕΚ στον Δημήτρη Παπαδόπουλο και θα περιμένει μέχρι την Τρίτη την απάντησή του. Ως εναλλακτική λύση υπάρχει η περίπτωση του Ντάνκο Λάζοβιτς.

Περιμένει άμεσα απαντήσεις
Την επίσημη πρόταση της ΑΕΚ έχει πλέον στα χέρια του ο Δημήτρης Παπαδόπουλος, ο οποίος μετά την ανακοίνωση της λύση της συνεργασίας του με τον Ατρόμητο είχε επικοινωνία με τον Νίκο Λυμπερόπουλο.

Σύμφωνα με τη SportDay, η «Ένωση» έχει καταθέσει προσφορά για τα επόμενα δύο χρόνια (με τις ετήσιες απολαβές του να αγγίζουν 300.000 ευρώ) και υπάρχουν πληροφορίες ότι οι ιθύνοντες του συλλόγου θα περιμένουν την απάντηση του 33χρονου επιθετικού μέχρι την Τρίτη.

Ωστόσο, πρέπει να αναφέρουμε ότι ο έμπειρος φορ φέρεται να έχει δεχθεί προτάσεις και από το Ντουμπάι και από την Τουρκία, σαφώς με περισσότερα χρήματα από όσα μπορεί να του προσφέρει ο «Δικέφαλος».

Αν τελικά δεν ευοδωθούν οι διαπραγματεύσεις με τον «Παπ», τότε η ΑΕΚ θα στραφεί στην περίπτωση του Ντάνκο Λάζοβιτς που εξετάζει ως εναλλακτική λύση του Έλληνα επιθετικού. Μάλιστα, η «Ένωση» φέρεται να ετοιμάζεται να τον φέρει στην Ελλάδα για να τον εντάξει άμεσα στο δυναμικό της, εφόσον δεν προχωρήσει η υπόθεση του Παπαδόπουλου.

Δεν πρέπει, όμως, να αποκλειστεί η πιθανότητα η ομάδα να κινηθεί και για τους δύο παίκτες, ένα σενάριο όμως που αυτή τη στιγμή δεν είναι μοιάζει αρκετά πιθανή.

Από εκεί και πέρα, η ΑΕΚ φέρεται να έχει κάνει την πρώτη διερευνητική κρούση στον Αστέρα Τρίπολης για την απόκτηση του Δημήτρη Κουρμπέλη.

Οι Αρκάδες παρουσιάζονται να προβάλουν «αλμυρές» απαιτήσεις, ένα ποσό που φτάνει το μισό εκατ. ευρώ, αλλά οι «κιτρινόμαυροι» περιμένουν να πέσουν αισθητά τα νούμερα για να κάνουν δικό τους τον νεαρό μεσοαμυντικό.

Μάλιστα, δεν αποκλείεται το συγκεκριμένο θέμα να αναλάβει προσωπικά ο Δημήτρης Μελισσανίδης, ο οποίος δείχνει διατεθειμένος να προχωρήσει για την απόκτηση του παίκτη. Πηγή: sport-fm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: