Σάββατο 7 Ιουνίου 2014

Ζέκα, «Κάρα» και λοιποί…!

Την ερχόμενη εβδομάδα αναμένεται να κλείσουν τα «μέτωπα» των Ζέκα και Καραγκούνη στον Παναθηναϊκό. Ποια τα δεδομένα στις υποθέσεις.

Ζέκα, «Κάρα» και λοιποί…
Μια «νεκρή» μέρα ήταν η σημερινή στον Παναθηναϊκό υπό την έννοια ότι δεν υπήρξε εξέλιξη σε κάποια από τα μεταγραφικά θέματα της ομάδας. Όλα δείχνουν ότι οι όποιες εξελίξεις θα δρομολογηθούν από την εβδομάδα που μας έρχεται.
Όπως πληροφορηθήκατε από το μεσημέρι, η ΠΑΕ διέψευσε τις όποιες φήμες για συμφωνία με τον Ζέκα, τονίζοντας πως «όταν γίνει κάτι τέτοιο, θα ανακοινωθεί…».

Οι δυο πλευρές είναι σε επαφές προκειμένου ο Πορτογάλος να ανανεώσει το συμβόλαιό του, αλλά ακόμη δεν έχει επέλθει συμφωνία. Βέβαια, οι πληροφορίες αναφέρουν ότι το κλίμα είναι θετικό και αν δεν αλλάξει κάτι δραματικά, ο άσος του «τριφυλλιού» θα βάλει την υπογραφή του και θα συνεχίσει τη συνεργασία του με τους «πράσινους».

Σε ό, τι αφορά, τώρα, τον Γιώργο Καραγκούνη, όλα δείχνουν ότι μέσα στην ερχόμενη εβδομάδα θα δώσει την τελική του απάντηση στην πρόταση της ομάδας. Τόσο ο ίδιος, όσο και ο Παναθηναϊκός θέλουν το θέμα να κλείσει πριν από το Μουντιάλ, προκειμένου και ο παίκτης να γνωρίζει που θα παίζει του χρόνου και το «τριφύλλι» να προχωρήσει τον σχεδιασμό του.

Από εκεί και πέρα, ως γνωστόν τυπικό είναι το θέμα του Μπούρμπου, ενώ οι «πράσινοι» είναι πάντα στην αναμονή για Σίλντενφελντ και Αμπέντ.
Πηγή: sport-fm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: