Σάββατο 7 Ιουνίου 2014

«Πράσινες» εξελίξεις πριν το Μουντιάλ!!

Εντός της ερχόμενης εβδομάδας αναμένεται να σημειωθούν εξελίξεις στον Παναθηναϊκό για τις υποθέσεις των Καραγκούνη και Σίλντενφελντ. Δεν υπάρχει οριστική συμφωνία με τον Ζέκα.

«Πράσινες» εξελίξεις πριν το Μουντιάλ
Σε ανοιχτή γραμμή με τους Νταμπίζα και Σαραβάκο είναι ο Γιάννης Αναστασίου για την ενίσχυση του υπάρχοντος ρόστερ του Παναθηναϊκού εν όψει της νέας σεζόν.

Ο Έλληνας τεχνικός βρίσκεται στην Ολλανδία και σήμερα θα παρακολουθήσει τους Νέους στο τουρνουά του Αγιαξ.

Οι ιθύνοντες του συλλόγου επιθυμούν μέχρι τις αρχές Ιουλίου να έχει διαμορφωθεί το «πράσινο» ρόστερ, που θα είναι στη διάθεσή του ο 41χρονος προπονητής, εν όψει των πρώτων αγώνων για τα προκριματικά του Champions League.

Όπως γράφει η SportDay, την ερχόμενη εβδομάδα θα γίνουν οι καθοριστικές επαφές τόσο με την πλευρά του Γιώργου Καραγκούνη, όσο και με τον Γκόρντον Σίλντενφελντ.

Συγκεκριμένα, αναμένεται να υπάρξει επικοινωνία με την πλευρά του αρχηγού της Εθνικής, στην θα συζητηθεί αναλυτικά το οικονομικό σκέλος της επιστροφής του στην ομάδα.

Από την πλευρά του, ο Κροάτης στόπερ προσπαθεί – μέσω του ατζέντη του – να πιέσει την Ντιναμό Μόσχας να τον αφήσει να υπογράψει στον Παναθηναϊκό.

Για τον διεθνή άσο φημολογείται ότι την ερχόμενη εβδομάδα θα γίνουν οι σημαντικές επαφές, για να υπάρξει εξέλιξη στην υπόθεσή του. Άλλωστε, κάτι ανάλογο ισχύει και στην περίπτωση του Μεχντί Αμπέντ για να αποχωρήσει από τη Νιούκαστλ χωρίς οικονομικό αντάλλαγμα, καθώς δεν υπολογίζεται από τον βρετανικό σύλλογο.

Τέλος, στο «τριφύλλι» διαψεύδουν τα δημοσιεύματα που ανέφεραν ότι επήλθε συμφωνία στην τελευταία συζήτηση με τον Κάρλο Ζέκα, .

«Είμαστε σε συζητήσεις με την πλευρά του Ζέκα, αλλά δεν υπάρχει ακόμη οριστική συμφωνία. Αν υπήρχε θα την ανακοινώναμε», ειπώθηκε από την ΠΑΕ.

Όλα δείχνουν ότι η συμφωνία των δύο πλευρών είναι προ των πυλών, καθώς οι συζητήσεις είναι σε πολύ καλό δρόμο.
Πηγή: sport-fm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: