Σάββατο 7 Ιουνίου 2014

Ο ΠΑΟΚ αλλάζει…!

Τις αποφάσεις του για τη νέα δομή στην ΠΑΕ ΠΑΟΚ έχει λάβει ο Ιβάν Σαββίδης, με την άφιξη του οποίου αναμένεται να δρομολογηθούν αρκετά αγωνιστικά -και μη– θέματα που αφορούν τον «Δικέφαλο του Βορρά».

Ο ΠΑΟΚ αλλάζει…
Αρκετές αλλαγές αναμένεται να σημειωθούν το επόμενο διάστημα στο ποδοσφαιρικό τμήμα του ΠΑΟΚ.

Εκτός από το καθαρά αγωνιστικό που έχουν αναλάβει ο Ζήσης Βρύζας με τον Άγγελο Αναστασιάδη, με την άφιξη του Ιβάν Σαββίδη στη Θεσσαλονίκη αναμένεται να περιμένουμε απαντήσει σε τέσσερα βασικά θέματα.

Συγκεκριμένα, η SportDay αναφέρει ότι

1) Η ΠΑΕ παραμένει σε αναζήτηση προέδρου, αν και παραμένει πιθανό το ενδεχόμενο να παραμείνει στη θέση ο Ζήσης Βρύζας.

2) Επίσης, στον ΠΑΟΚ ψάχνουν για γενικό διευθυντή, αφού ο Βρύζας θα ασχολείται με το αγωνιστικό και χρειάζετια κάποιος νέος… Τσιστιακόφ που θα έχει καθημερινή επαφή με τον μεγαλομέτοχο του συλλόγου.

3) Οι «ασπρόμαυροι», επίσης, ψάχνουν και για ανθρώπους που θα στελεχώσουν το τμήμα μάσκετινγκ της ΠΑΕ, όχι μόνο για το εμπορικό κομμάτι.

4) Ενίσχυση θα υπάρξει στο οικονομικό τμήμα, όπου φυσικά δεν μειώνεται η εμπιστοσύνη στη Μαρία Γκοντσάρεβα, αλλά και εκείνη χρειάζεται στήριξη.

Παράλληλα, αναζητείται και ένας εκπρόσωπος Τύπου της ομάδας (στα πρότυπα των μεγάλων συλλόγων) που θα επικοινωνεί τις θέσεις του «Δικεφάλου του Βορρά». Επίσης, στον ΠΑΟΚ ψάχνουν και για τον αντικαταστάτη του Παναγιώτη Ποικιλίδη στον ρόλο του υπευθύνου επικοινωνίας με τους συνδέσμους. Πηγή: sport-fm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: