Σάββατο 7 Ιουνίου 2014

«Να πρυτανεύσει η λογική»

uifrsbstqq51194608ec5f4
Στον Arena FM 89,4 φιλοξενήθηκε ο Γενικός γραμματέας της Ελληνικής ομοσπονδίας μπάσκετ, Τάκης Τσαγκρώνης. Μίλησε για το θέμα που τέθηκε με τους παίκτες του Ολυμπιακού και την Εθνική ομάδα και τόνισε πως ελπίζει να πρυτανεύσει η λογική.
Αναλυτικά τα όσα δήλωσε ο Τάκης Τσαγκρόνης:
Για το αν θα είναι η Εθνική ομάδα όσο το δυνατό πιο ισχυρή:
” Νομίζω ότι είναι ένα θέμα που θα λήξει ομαλά χωρίς πρόβλημα. Θα επικρατήσει το συμφέρον του Ελληνικού μπάσκετ. Η ασφάλιση υπάρχει από την FIBΑ και δεν υπάρχει κανένα πρόβλημα. Θα πρυτανεύσει η λογική και θα μπορέσει η χώρα μας να πάει να διεκδικήσει μια καλή θέση και να κάνει περήφανη όλη την Ελλάδα. Η δικαιολογία που πρόβαλαν περί ασφαλιστικών δεν υπάρχει. Για τους νέους κάτω των 20 υπάρχει πάλι ασφάλιση και δεν υπάρχει κανένα πρόβλημα. Τα συμβόλαιο όλα υπάρχουν και όλα αυτά δεν είναι σοβαρά πράγματα”.
Για τους χαρακτηρισμούς προς τον Γιώργο Βασιλακόπουλο από την διοίκηση του Ολυμπιακού:
” Τώρα όλα αυτά τα χρόνια η ομοσπονδία δεν είχε ποτέ πρόβλημα. Η πόρτα της είναι πάντα ανοιχτή. Το πώς θα το χειριστεί ο κ. Βασιλακόπουλους είναι άλλο θέμα και δεν ξέρω πως θα το χειριστεί. Είναι λυπηρό να βλέπεις μια ομάδα όπως ο Ολυμπιακός να κάνει τέτοιες δηλώσεις όμως δημοκρατία έχουμε”.
Για τις δηλώσεις προς την διαιτησία:
“Άλλη μια λανθασμένη ενέργεια. Παίζαμε τρεις διεθνής διαιτητές. Τι πρέπει η ΚΕΔ να κάνει; Πάει σύμφωνα με τα δεδομένα και βάζει διεθνής διαιτητές. Δεν θέλω να μπω σε αυτή την λογική. Ο καθένας στην Ελλάδα φορτώσει τα λάθη του αλλού. Πάντα κάποιος άλλος φταίει. Φταίει η πικρία και πως διαχειρίζεται ο καθένας την ένταση της ζωής είτε είναι θετική είτε αρνητική”.
Για το θέμα προπονητή της Εθνικής ομάδας:
“Είναι θέμα λεπτομερειών το θέμα του προπονητή. Ελπίζουμε να πάμε καλά φέτος και να είμαστε περήφανοι για την ομάδα”.
Πηγή: arenafm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: