Σάββατο 7 Ιουνίου 2014

«Πολύ κοντά με Ρανιέρι»

sarris1-610x400
Ο πρόεδρος της ΕΠΟ, Γιώργος Σαρρής μίλησε στον Arena FM 89,4 με αφορμή την σημερινή(6/6) συνέλευση της ΕΠΟ, ενώ αναφέρθηκε και στην Εθνική ομάδα τονίζοντας ότι ο Κλαούντιο Ρανιέρι κατά πάσα πιθανότητα θα είναι ο επόμενος προπονητής της Εθνικής.
Αναλυτικά τα όσα είπε στον Arena FM 89,4:
Για τις αποφάσεις της ΕΠΟ στο μέσο της χρονιάς και για το γεγονός ότι δεν γνωρίζαμε το πόσες ομάδες θα ανέβουν και πόσες ομάδες θα πέσουν: «Αυτό σταμάτησε οριστικά και αμετάκλητα και αφορμή για να παρθούν τέτοιες κανονιστικές αποφάσεις ήταν το γεγονός που πάθαμε φέτος και κανένας δεν μπορούσε να το προβλέψει. Αναφέρομαι στις δυο προκηρύξεις των δυο μεγάλων κατηγοριών . Σε αυτό φταίμε και εμείς, εγώ σήμερα ανέλαβα τις ευθύνες που αναλογούν στην Ελληνική ποδοσφαιρική εφημερίδα. Έπρεπε να το λύσουμε πολύ γρηγορότερα αλλά υπήρχαν κάποια νομικά θέματα. Έχει λυθεί πάντως το θέμα μέχρι και την αγωνιστική περίοδο 2015-2016».
Για το μπαράζ μεταξύ Ξάνθη και Ολυμπιακού Βόλου: «Επικυρώθηκαν οι βαθμολογίες, Τετάρτη 11/6 θα γίνει το παιχνίδι».
Αναφορικά με το ποιος και πότε θα αποφασίσει για τον αρχιδιαιτητή : «Πρέπει να αποφασιστεί μέσα στον Ιούλιο, πριν δηλαδή αρχίσουν τα πρωταθλήματα».
Για τις διαφορετικές απόψεις των ενώσεων: « Να σας διευκρινίσω ότι στον διοικητικό απολογισμό ήταν τρία όχι και δυο παρών. Στον οικονομικό απολογισμό μόνο η ΕΠΣΜ ψήφησε κατά, για το λόγο που δεν κατάλαβα και πολύ καλά ,ότι έχουν μειωθεί οι επιχορηγήσεις προς τις ενώσεις, κάτι το οποίο δεν ευθύνεται η ΕΠΟ».
Για την Εθνική ομάδα: «Μιλάω καθημερινά ,είναι σε πολύ καλή κατάσταση τα παιδιά και πιστεύω για ακόμα μια φορά να μας κάνουν περήφανους. Για να είμαστε ρεαλιστές ο στόχος μας ήταν να πάμε στο Μουντιάλ, και αυτός ο στόχος επετεύχθη. Είναι πάρα πού σημαντικό ότι για μεγάλο χρονικό διάστημα η Εθνική μας βρίσκεται στις 10-12 καλύτερες ομάδες του κόσμου . Αυτό και από μόνο του είναι πολύ μεγάλη επιτυχία. Από εκεί και πέρα τα παιδιά δεν πάνε στην Βραζιλία για διακοπές, γιατί πιστεύουν ότι μπορούν διακριθούν και η διάκριση θεωρώ ότι θα είναι αν καταφέρουμε να περάσουμε από τον όμιλο».
Για τον Ρανιέρι: Είμαστε πολύ κοντά και υπάρχουν πολλές πιθανότητες να είναι αυτός ο επόμενος προπονητής της Εθνικής μας ομάδας».
Πηγή: arenafm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: