Σάββατο 7 Ιουνίου 2014

«Αναγκάστηκα να το κάνω»

tsoumanis
Στον Arena FM 89,4 φιλοξενήθηκε ο μέχρι πρότινος ποδοσφαιριστής του Άρη, Νίκος Τσουμάνης. Μίλησε για την φετινή σεζόν και τις πολλές δυσκολίες που υπήρχαν στην ομάδα. Παράλληλα, αναφέρθηκε και στις κινήσεις που έκανε κατά της ομάδας και τόνισε πως ήταν απλά για να υπάρξει δραστηριοποίηση προς το πρόσωπο του και όχι για κάποιον άλλον λόγο.
Αναλυτικά τα όσα δήλωσε ο Νίκος Τσουμάνης:
Για την χρονιά που πέρασε:
“Ήταν μια χρονιά κακή για όλο τον σύλλογο, για την ιστορία του Άρη, για τον καθένας προσωπικά και από εκεί και πέρα έτσι είναι το ποδόσφαιρο, δυστυχώς συνέβη και πρέπει να το δεχτούμε”.
Για την προσφυγή του:
“Δεν νομίζω να έφτανα στο σημείο των κυρώσεων. Για να το ξεκαθαρίσω το θέμα της προσφυγής ήταν καθαρά για να κινηθούν πιο δραστήρια προς το πρόσωπο μου. Στο θέμα το οικονομικό η κουβέντα που κάναμε όπου υπήρχε πρόβλημα όλη την χρονιά δεν υπήρχε κάτι συγκεκριμένο. Αναγκάστηκα να φτάσω σε αυτό το σημείο για να καλύψω τα χρήματα μου.  Σε σύνολο υπήρχε ένα μεγάλο πρόβλημα που αυξανόταν συνεχώς. Το Δεκέμβρη που μπορούσα να αφήσω από το καράβι πρνι την τρικυμία αλλά έμεινα στην ομάδα επειδή είχα δεθεί με τα παιδιά και το κλίμα του κόσμου. Μπορούσα να πω έχω πρόταση φεύγω, αλλά ήρθα σε αντιπαράθεση με τον ατζέντη μου και τους ανθρώπους μου για να κάνω τον αγώνα. Από εκεί και πέρα το γεγονός πως δεν βγήκε δεν έχει καμία σχέση και ευνοείται αναλαμβάνω τις ευθύνες μου. Όσο περνούσε ο καιρός το πρόβλημα γινόταν πιο δύσκολο όσο αναφορά τα οικονομικά. Από το σπίτι έχω φύγει με εξώδικο. Αυτή την στιγμή κάνω διακανονισμό αποπληρωμής του νοικιού ενώ παιζόταν το πρωτάθλημα. Τα πράγματα γίνονταν συνεχώς χειρότερα. Είχα κάποια τηλεφωνήματα από κάποιες ομάδες και οδήγησαν εκεί.  Δεν το έκανα με σκοπό να κάνω προσφυγή και χτυπήσω τον Άρη απλά να κινηθούν λίγο ποιο δραστήρια προς εμένα. Έχουν πολλά πράγματα στο μυαλό τους και το κατανοώ σε έναν βαθμό”
Για το τι έφταιξε και ο Άρης έπεσε στην τελευταία θέση:
” Εμείς παίζαμε οπότε λογικό είναι οι ευθύνες στους παίκτες. Θεωρώ ότι στην αρχή ήρθαν ανάποδα αποτελέσματα που δεν τα περιμέναμε. Ήμασταν πολλοί νεαροί και δεν μπορούσαμε να διαχειριστούμε καταστάσεις. Οι αλλαγές διοικήσεων και προπονητών μαζί με όλα τα άλλα μαζεύονται και φτάνεις σε αυτό το σημείο. Το κλίμα ήταν πολύ βαρύ. Ψυχολογικά δεν υπήρχε το καλύτερο κλίμα. Από εκεί και πέρα τα έβαζες στην άκρη, κοιτούσες τον αγώνα  και κάθε παιχνίδι που έπρεπε να πάρεις αλλά δυστυχώς δεν τα καταφέραμε”.
Για την πρόταση που είχε τον Ιανουάριο:
“Ήμουν στην κυριολεξία ένα τηλεφώνημα από το να αποχωρήσω. Ήρθα σε αντιπαράθεση και με τον ατζέντη και με τους ανθρώπους μου. Πίστευα ότι θα τα κατάφερνε ο Άρης. Ήταν ομάδα Σούπερ Λιγκ. Έχει περάσει καιρός και το θεωρώ ασήμαντο”.
Για το αν ο Πανθρακικός θα είναι η επόμενη ομάδα του:
“Δεν έχει οριστικοποιηθεί, έχουμε κάνει κάποιες κουβέντες αλλά έχει περάσει καιρός”.
Για τις επαφές που έχει με άλλους παίκτες του Άρη:
“Έχω επαφές με πολλά παιδιά. Είναι στις διακοπές τους και άλλοι θα περιμένουν εξελίξεις στην ομάδα και άλλοι κοιτάνε το μέλλον τους”.
Πηγή: arenafm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: