Σάββατο 7 Ιουνίου 2014

«Κάθε μέρα, νέο πρόβλημα»

26_37
Στον Arena FM 89,4 φιλοξενήθηκε ο ποδοσφαιριστής του Ηρακλή, Μιχάλης Μπουκουβάλας. Μίλησε για την πολύ δύσκολη χρονιά που πέρασε και τόνισε πως είτε φύγει είτε μείνει στην ομάδα θα κοιτάξει πρώτα να ξεκαθαρίσει με τον “Γηραιό” καθώς εκεί είναι το συμβόλαιο του”.
Αναλυτικά τα όσα δήλωσε ο Μιχάλης Μπουκουβάλας:
Για τον απολογισμό της χρονιάς:
“Σίγουρα δεν είχε αίσιο τέλος. Δεν έχουμε να πούμε πολλά, ξέρουμε πως ο κόσμος είναι πικραμένος, το ίδιο είμαστε και εμείς και πρέπει να κοιτάξουμε την επόμενη μέρα. Υπάρχουν πάρα πολλές εξηγήσεις, κάποιες τι ξέρω και άλλες όχι. Υπήρχαν πολλά προβλήματα στην ομάδα και κάνεις δεν φανταζόταν πως θα διανύσουμε την χρονιά. Κάθε Δευτέρα και βδομάδα εμφανιζόταν νέο πρόβλημα”.
Για τις δηλώσεις του Λίμα πως κάποιοι παίκτες δεν είχαν χρήματα να φάνε και να πάνε στην προπόνηση:
“Εμένα μου ακούγεται φυσιολογικό γιατί το έζησα. Από τα μέσα της χρονιάς λέγαμε πως εκεί πάει το θέμα και ήταν θλιβερό να βλέπουμε συμπαίκτες μας να έχουν τέτοια προβλήματα. Ένας παίκτης που δεν τρέφεται καλά φυσικά και δεν μπορεί να κάνει προπόνηση και να παίξει αγώνες. Όταν μπαίναμε όμως στο γήπεδο δεν θυμόμασταν αν ο συμπαίκτης μας η εμείς η ο οπωσδήποτε είχε προβλήματα αλλά δίναμε τον καλύτερο μας εαυτό. Ήμασταν όλοι απλήρωτοι αλλά δεν κοιτούσαμε τα προβλήματα. Κοιτούσαμε να έχουμε καλή ομαδική και ατομική απόδοση. Με τα Ψαχνά σε όλο το 90λεπτο ελέγχαμε το παιχνίδι και σε μια στιγμή αδράνειας ήρθε η ισοφάριση”.
Για την αλληλεγγύη που υπήρχε στα αποδυτήρια:
“Κάποια παιδιά που ήταν καλύτερα οικονομικά η και γενικότερα ο καθένας βοηθούσε με τον τρόπο του. Αν μας κρατούσε κάτι ήταν η οικογένεια που είχαμε σχηματίσει, η αλληλεγγύη και το όλο κλίμα”.
Για το γεγονός πως ο Ηρακλής δεν πήρε αδειοδότηση:
“Δυστυχώς είναι ένα μεγάλο πρόβλημα για την ομάδα. Ο Ηρακλής επιβάλλεται να πρωταγωνιστεί και η νέα χρονιά θα είναι Γολγοθάς. Όταν μια ομάδα θέλει να κάνει πρωταθλητισμό και δεν έχει αδιεοδότηση, αυτό είναι ανασταλτικός παράγοντας”.
Για την αλλαγή που πρέπει να έρθει:
“Από εκεί ξεκινάμε. Χωρίς το κάτι και την αλλαγή δεν μπορούμε να συζητάμε. Η αδειοδότηση είναι απλά ένα επιπλέον πρόβλημα”.
Για το αν τους είπε η διοίκηση πως θα υπάρξουν εξελίξεις σε 10-15 μέρες:
“Υπήρχε αυτό αλλά δεν ξέρω. Έχουμε ακούσει πάρα πολλά. Το φετινό ποδοσφαιριστή του Ηρακλή τον πείθει δύσκολα. Έχει ακούσει όσα δεν έχουν ακούσει πολλοί ποδοσφαιριστές μαζί αλλά περιμένουμε την πράξη. Τώρα για αυτό κάνουμε την υπομονή. Η κατάσταση είναι οδυνηρή. Αν δεν ερχόταν τα χρήματα από τον Ιανουάριο, να είναι καλά ο άνθρωπος που τα έφερε και δεν ξέρω καν το όνομα του, η ομάδα θα είχε σκορπίσει πολύ νωρίτερα”.
Για την προσπάθεια που έκαναν οι παίκτες:
“Όλοι παλέψαμε. Κάποια παιδιά που έφυγαν δεν μπορούμε να τους καταλογίσουμε ευθύνες. Δώσαμε και την ψυχή μας στο γήπεδο και το αποτέλεσμα είναι κακό. Από την μια δεν υπάρχει δικαιολογία και από την άλλη υπάρχουν πολλές”.
Για τις δηλώσεις του Λίμα πως ο Ηρακλής ήταν η καλύτερη ομάδα:
“Αυτή είναι η πραγματικότητα. Το παιχνίδι με τον Ηρακλή Ψαχνών ήταν πολύ καλό παράδειγμα. Για 90 λεπτά ήμασταν για να βάλουμε παραπάνω από ένα γκολ και τελικά ήρθε ισόπαλο. Το Κυριακή – Τετάρτη επιβάρυνε πολλά παιδιά. Όμως και οι άλλες ομάδες αυτό έπαιζαν. Υπήρχαν ματς που τα θέλαμε πάρα πολύ αλλά ο υπερβάλλοντας ζήλος δεν έκανε καλό για το αποτέλεσμα. Σε όλο το πρωτάθλημα παίζαμε καλό ποδόσφαιρο αλλά είχαμε σκαμπανεβάσματα. Προσπαθήσαμε να το αλλάξουμε αυτό λίγο και να κοιτάξουμε το αποτέλεσμα. Για τα πολλά σκαμπανεβάσματα σίγουρα δεν κάναμε κάτι καλά”.
Για τα δημοσιεύματα πως συζητάει με την Κέρκυρα:
“Δεν μπορώ να καταλάβω πως γίνονται τα δημοσιεύματα. Έχω συμβόλαιο και οφείλω να κανονίσω πρώτα με τον Ηρακλή είτε φύγω είτε όχι. Δεν υπάρχει χρονικό όριο αλλά το πρόβλημα το έχουμε εμείς. Πρέπει να κοιτάξουμε τι θα γίνει και να κοιτάξουμε την επόμενη μέρα. Δεν μπορεί να μας διασφαλίσει για τους στόχους του Ηρακλή και πως θα είναι ανταγωνιστικός. Εγώ και κάποιοι άλλοι παίκτες που μιλάμε θέλουμε να μείνουμε εδώ όμως πρέπει να βρεθεί κάποια λύση”.
Πηγή: arenafm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: