Σάββατο 7 Ιουνίου 2014

Ολοταχώς για Άρσεναλ ο Χουλκ!!

Πολύ κοντά στην μετακόμισή του στο Νησί για λογαριασμό της Άρσεναλ παρουσιάζεται ο Χουλκ! Οι «κανονιέρηδες» φέρονται να τα ‘χουν βρει σε όλα με τη Ζενίτ για την απόκτηση του Βραζιλιάνου φορ.

Ολοταχώς για Άρσεναλ ο Χουλκ!
Βαθιά το χέρι στην τσέπη για την απόκτηση του Χουλκ βάζει η Άρσεναλ! Σύμφωνα με το «NBC», οι «κανονιέρηδες» όχι μόνο έχουν κάνει επίσημη κρούση στη Ζενίτ για τον Βραζιλιάνο, αλλά έχει ήδη επιτευχθεί συμφωνία με τους Ρώσους για την μεταγραφή!

Βάσει των δημοσιευμάτων, οι Λονδρέζοι προσέφεραν 32,5 εκατ. ευρώ στην ομάδα της Αγίας Πετρούπολης –κι αφού ο ρωσικός σύλλογος απέρριψε την αρχική προσφορά που της είχε γίνει- κάτι που… ανάγκασε τη διοίκηση και τον Αντρέ Βίλας Μπόας να συναινέσουν για το deal!

Ο παίκτης, που αυτή την περίοδο προετοιμάζεται στην χώρα του για το Μουντιάλ, είναι απόλυτα θετικός στο να συνεχίσει την καριέρα του στην Πρέμιερ Λιγκ, αφού φαίνεται πως του ‘χει λείψει ένα… δυνατό πρωτάθλημα (εδώ και δύο χρόνια στη Ζενίτ).

Ο Αρσέν Βενγκέρ είναι δεδομένο πως φέτος σκοπεύει να δαπανήσει ένα καλό ποσό για μεταγραφές, αρχής γενομένης απ’ την ενίσχυση της επιθετικής του γραμμής και ο 27χρονος δυναμικός φορ έχει ξεχωρίσει απ' τις... σημειώσεις με τις επαφές να είναι σε προχωρημένο επίπεδο!
Πηγή: sport-fm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: