Σάββατο 7 Ιουνίου 2014

Και βάζει και… μπάζει!! (vid)

Προβληματική ήταν η εικόνα της Ιαπωνίας στο φιλικό της Ιαπωνίας, η οποία βρέθηκε να χάνει με 2-0 και τελικά κατάφερε να επικρατήσει με σκορ 4-3 στις καθυστερήσεις.

Και βάζει και… μπάζει! (vid)
«Σκούρα» τα βρήκε η Ιαπωνία στο τελευταίο φιλικό με τη Ζάμπια, λίγες μέρες πριν από το Παγκόσμιο Κύπελλο στη Βραζιλία.

Οι Ιάπωνες βρέθηκαν να χάνουν με 2-0 από την αφρικανική ομάδα, όμως κατάφεραν να ανατρέψουν το ματς και να πάρουν τη νίκη (4-3) στις καθυστερήσεις.

Ο Αλμπέρτο Τζακερόνι προβληματίζεται ιδιαίτερα για το γεγονός ότι η ομάδα του δέχθηκε τρία γκολ από τους Αφρικανούς, οι οποίοι κατάφεραν να σκοράρουν πριν καν συμπληρωθεί το πρώτο μισάωρο της αναμέτρησης.

Ο Χόντα μείωσε στο 40’ με εύστοχη εκτέλεση πέναλτι, η Ιαπωνία κατάφερε να φέρει… τούμπα τον αγώνα με τα τέρματα του Καγκάβα στο 74’ και ένα λεπτό αργότερα του Χόντα.

Οι Ιάπωνες δέχθηκαν και τρίτο γκολ, αλλά δεν είχαν πει την τελευταία τους λέξη και κατάφεραν να πάρουν τη νίκη στο τρίτο λεπτό των καθυστερήσεων χάρη στον Οκούμπο μετά από εξαιρετική ασίστ του Αογιάμα.

Πώς έπαιξε η Ιαπωνία: Νισικάβα, Κόνο (Μορισίγκε 60΄), Ουτσίντα (Σακάι 67'), Γιοσίντα, Ναγκαμότο, Έντο (Αογιάμα 91'), Κακιτάνι (Ογκούμπο 46'), Γιαμαγκούσι, Χόντα, Καγκάβα (Σαΐτο 77')

Δείτε το σχετικό βίντεο


Πηγή: sport-fm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: