Σάββατο 7 Ιουνίου 2014

Κοκότοβιτς στο Metropolis: «Ο Ράντοβιτς μυρίζεται το γκολ, μεγάλη μεταγραφή αν έρθει στον ΠΑΟΚ»

Ο πρώην προπονητής του Απόλλωνα Καλαμαριάς Ντράγκαν Κοκότοβιτς φιλοξενήθηκε στο Αθλητικό Metropolis και την εκπομπή «Στην Σέντρα», μιλώντας για το προφίλ του 30χρόνου Σέρβου Μίροσλαβ Ράντοβιτς, που φέρεται να ενδιαφέρεται ο ΠΑΟΚ για την απόκτηση του.

Αναλυτικά:

Για την Σερβία και το ενδεχόμενο να επιστρέψει στην Ελλάδα: «Μια χαρά είναι εδώ στην Σερβία, ήρθε και εδώ το καλοκαίρι. Μπορεί κάποια στιγμή να γυρίσω στην Ελλάδα, ο χρόνος θα δείξει».

Για τον Μίροσλαβ Ράντοβιτς: «Ο Ράντοβιτς δεν είναι μόνο το τελευταίο χρόνο ο καλύτερος παίκτης και τα προηγούμενα χρόνια ήταν ένα βασικό κλειδί στην ομάδα της Λέγκια, αλλά και παλαιότερα στην Παρτιζάν ήταν πολύ σημαντικό κεφάλαιο για την ομάδα της Σερβίας. Ο Ράντοβιτς είναι ένας παίκτης που μυρίζεται το γκολ, πίσω από τα δύο στόπερ, πάντα κυνηγάει τις φάσεις, δεν χάνει εύκολα την μπάλα και παίζει τόσο αριστερά αλλά και δεξιά και φυσικά ως σέντερ φορ. Θα είναι μεγάλη μεταγραφή για τον ΠΑΟΚ αν τον φέρει στην Ελλάδα και θα είναι μια πολύ σημαντική κίνηση».Πηγή: metrosport.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: