Σάββατο 7 Ιουνίου 2014

«Μεταγραφές στον ΠΑΟΚ»

Leontiadis-604x345
Επιβάλλονται μεταγραφές στον ΠΑΟΚ δήλωσε στον Arena FM 89,4 ο βετεράνος ποδοσφαιριστής του ΠΑΟΚ , Μιχάλης Λεοντιάδης. Αναφέρθηκε στον Ιβάν Σαββίδης λέγοντας ότι πρέπει να σταματήσουν τα λόγια και να αρχίσουν οι πράξεις.
Αναλυτικά τα όσα δήλωσε στον Arena FM 89,4:
«Κανένας δεν γνωρίζει τι γίνεται με την ΠΑΕ ΠΑΟΚ. Είμαστε όλη σε αναμονή και περιμένουμε τον πρόεδρο να έρθει».
Για την φετινή χρονιά: «Για μένα ήταν αποτυχημένη, δεν ξέρω για τους άλλους αλλά η δική μου άποψη είναι αυτή. Όταν δεν πάει καλά η ομάδα, φταίνε όλοι, και οι διοίκηση και οι παίκτες και φυσικά αυτοί που έκαναν που τις επιλογές. Το μόνο σίγουρα ότι ο ΠΑΟΚ θέλει αλλαγές. Ευχαριστούμε όλοι τον κ.Σαββίδη γιατί η ομάδα «πονούσε» οικονομικά αλλά πλέον θέλουμε πράξεις. Φτάνει με τα λόγια».
Για τον Άγγελο Αναστασιάδη: «Είναι νωρίς ακόμα , πρέπει να δούμε τι μεταγραφές θα γίνουν. Ο Άγγελος αν δεν έχει παίκτες δεν μπορεί να κάνει κάτι. Αυτός θα τα βάζει τα γκολ;
Για την μεν μεταγραφή του Ολίσε που στοίχιζε στον ΠΑΟΚ 1εκ.ευρώ το χρόνο: «Πόσα έπαιρνε ο Ολίσε; Σίγουρα έχει γίνει κάποιο λάθος, δεν υπάρχει περίπτωση να παίρνει τόσα χρήματα αυτός ο ποδοσφαιριστής. Είναι εξωγήινο αυτό το ποσό».
Πηγή: arenafm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: