Σάββατο 7 Ιουνίου 2014

Πραντέλι: «Ξέρουμε από δύσκολα»

O τεχνικός της Σκουάντρα Ατζούρα,Τσέζαρε Πραντέλι είναι σίγουρος πως η Ιταλία θα είναι κακή στο φιλικό με την Φλουμινένσε αλλά καλή όταν πρέπει.


Aναλυτικά τα όσα είπε στη συνέντευξη Τύπου:

«Την Κυριακή στο φιλικό με την Φλουμινένσε δεν θα κάνουμε καλή εμφάνιση, σας το λέω από τώρα. Διαφορά ώρας, βαριά πόδια, τα ξέρουμε αυτά... Εχουμε δουλέψει με συγκεκριμένο πρόγραμμα από το Κοβερτσιάνο και το ίδιο θα κάνουμε και εδώ» είπε αρχικά ο τεχνικός των Ατζούρι, ο οποίος δεν κρύβει την αισιοδοξία του για την πορεία της ομάδας στο Μουντιάλ.

«Γνωρίζουμε ότι θα πρέπει να ιδρώσουμε περισσότερο από τους άλλους γιατί δεν βασιζόμαστε στην ατομική ενέργεια για να καθαρίσουμε ένα ματς. Δεν θέλουμε να περιμένουμε την ατομική ενέργεια, θέλουμε να είμαστε ομάδα και θα είμαστε. Οι Ιταλοί είμαστε καλύτεροι από τους άλλους στις δυσκολίες και αυτό πιστεύω ότι θα το δούμε και τώρα» τόνισε σχετικά ο Πραντέλι, ο οποίος αστειεύτηκε με τους δημοσιογράφους όταν τον ρώτησαν ποιο σύστημα θα χρησιμοποιήσει τελικά: «Αν δεν έχετε καταλάβει τίποτα όλο αυτό το διάστημα τότε είμαι σε καλό δρόμο γιατί δεν θέλω να καταλάβει κανείς αντίπαλος τίποτα».Πηγή: metrosport.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: