Σάββατο 7 Ιουνίου 2014

Πάνω από όλα το ρευστό!

Τρία είναι τα θέματα που αναμένεται να συζητηθούν στη Γ.Σ. των μετόχων της ΠΑΕ Άρης, με βασικότερο όλων εκείνο της εξεύρεσης χρημάτων για να μπορέσει η ομάδα να ορθοποδήσει.

Πάνω από όλα το ρευστό
Η επόμενη μέρα του Άρη περνάει από την επικείμενη Γ.Σ. των μετόχων της ΠΑΕ, η ορίστηκε για τις 30 Ιουνίου, κατά την οποία αναμένεται να δρομολογηθούν σημαντικές εξελίξεις.

Τρία είναι τα θέματα προς συζήτηση. Το ένα αφορά το ενδεχόμενο να υπάρξει θετική εξέλιξη και να βρεθεί ο επενδυτής που θα καλύψει την ΑΜΚ και το άλλο ως συνέπεια ο ορισμός νέου διοικητικού συμβουλίου στον σύλλογο.

Το τρίτο και πιο σημαντικό θέμα είναι η άμεση εξεύρεση ρευστού, το οποίο είναι αναγκαίο ανεξάρτητα από την κατηγορία στην οποία θα αγωνίζονται από του χρόνου οι Θεσσαλονικείς.

Στη Γ.Σ. των μετόχων της ΠΑΕ θα αποφασιστεί -αφού οι προτάσεις έχουν εξεταστεί πλήρως- ποια οδός θα ακολουθηθεί με την... εκκαθάριση που θεωρείται δεδομένη πλέον, χωρίς ωστόσο να γνωστοποιείται ο τρόπος με τον οποίο θα επέλθει.

Οι περιπτώσεις και εδώ είναι δύο. Αρχικά με το 106 και με ό,τι αυτό συνεπάγεται ή σε διαφορετική περίπτωση με υποβιβασμό στη Γ' Εθνική και με τις δύο περιπτώσεις όμως να εγκυμονούν κινδύνους.

Εν τω μεταξύ, η διοίκηση φέρεται να βρίσκεται σε προχωρημένες συζητήσεις με τον ιταλικό εταιρικό κολοσσό αθλητικής ένδυσης MACRON.

Εάν η συμφωνία επιτευχθεί θα εξασφαλίσει στον Αρη πέρα από τη χορηγία της ένδυσης και ό,τι αυτό συνεπάγεται στο οικονομικό κομμάτι (π.χ. πωλήσεις), μία σειρά από μπόνους με στόχο η ομάδα να συγκεντρώσει όσο το δυνατόν περισσότερα χρήματα.
Πηγή: sport-fm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: