Σάββατο 7 Ιουνίου 2014

Μπολτ, εμφανίσου!!

Ο Γιουσέιν Μπολτ προβληματίζει τους απανταχού θαυμαστές του με το να μην εμφανίζεται σε μίτινγκ ανοιχτού στίβου από τον περασμένο Απρίλιο μέχρι και σήμερα, λόγω των προβλημάτων που αντιμετωπίζει.

Μπολτ, εμφανίσου!
Ο Τζαμαϊκανός σπρίντερ, παγκόσμιος ρέκορντμαν και πρωταθλητής σε 100 και 200 μέτρα, ακύρωσε τη συμμετοχή του και στην Οστράβα στις 7 του μήνα και στο Diamond League του Παρισιού στις 5 Ιουλίου, αφού δεν βρίσκεται στην κατάλληλη αγωνιστική κατάσταση, μετά τον τραυματισμό του στο πόδι.

«Αναγκάστηκα να μείνω εκτός προετοιμασίας στα τέλη Μαρτίου και τις αρχές Απριλίου, εξαιτίας του τραυματισμού μου. Ευτυχώς, το πόδι μου είναι 100% καλά τώρα και έχω επανέλθει σε κανονική προπόνηση. Όμως, εξαιτίας του χαμένου εδάφους, δεν είμαι στην κατάσταση που θα έπρεπε για αυτή την εποχή, οπότε δεν θα είμαι έτοιμος να τρέξω στην Οστράβα και το Παρίσι», ανακοίνωσε ο ίδιος ο 27χρονος σούπερ σταρ.

Όπως παραδέχτηκε, ακόμη δεν είναι βέβαιο το πότε θα είναι σε θέση να ξεκινήσει τις φετινές του κούρσες. Παρόλα αυτά, καθησύχασε τους θαυμαστές του, λέγοντας πως σίγουρα θα τρέξει αυτό το καλοκαίρι σε κάποιους σημαντικούς αγώνες. Πηγή: sport-fm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: