Σάββατο 7 Ιουνίου 2014

Δανιηλίδης στο Metropolis: «Είμαι βέβαιος για τη Θέρμη»

Στο Αθλητικό Metropolis και στην εκπομπή «Στη σέντρα», φιλοξενήθηκε ο δήμαρχος Νεάπολης - Συκεών, Σίμος Δανιηλίδης και αναφέρθηκε στο θέμα του προπονητικού κέντρου του ΠΑΟΚ στη Θέρμη αλλά και σε αυτό των χρεών της ΠΑΕ.

Αναλυτικά τα όσα είπε:

«Μαζι με τον δήμαρχο Θέρμης, Θεόδωρο Παπαδόπουλο και μαζί με εκπροσώπους της ΕΥΑΘ είχαμε κλεισμένα ραντεβου για την ιδιωτικοποίηση της ΕΥΑΘ και για το θέμα του προπονητικού του ΠΑΟΚ. Είναι μια τροπολογία που επιτρέπει στους δήμους να ενοικιάζουν μακροχρόνια, εκτάσεις που τους ανήκουν.

Το ανακοινώσαμε σε όλους τους αρχηγούς των κομμάτων, τον υπουργό Περιβάλλοντος κ. Μανιάτη, είναι όλα έτοιμα. Είναι λάθος να λέγεται, το ότι επειδή έκλεισε η Βουλή, δεν ψηφίζονται νομοσχέδια. Και στα θερινά τμήματα γίνονται όλα κανονικά. Εμείς πήγαμε στα αρμόδια υπουργεία και υπήρξε θετική ανταπόκριση. Από τους αρχηγούς, ο Ευάγγελος Βενιζέλος ήταν ενήμερος και θετικός, ο Δημήτρης Κουτσούμπας επανέλαβε την αρνητική θέση του ΚΚΕ στο θέμα αυτό, και στον ΣΥΡΙΖΑ, ο Αλέξης Τσίπρας το άφησε ανοιχτό, έχοντας τις επιφυλάξεις του.

Η πρόταση μας είναι εν γνώσει και των 325 δημάρχων της Ελλάδας. Δεν είναι μια τροπολογία μόνο για τον ΠΑΟΚ, αλλά για όλη την Ελλάδα. Κανείς δεν μπορεί να πει πως χαρίζεται κάτι στον ΠΑΟΚ.

Απο τη στιγμή που δεν είναι φωτογραφική διάταξη για τον ΠΑΟΚ, είμαι απολύτως βέβαιος πως θα έχουμε αποτέλεσμα. Το μόνο που δεν μπορώ να ξέρω είναι η ακριβής χρονική στιγμή που θα γίνει αυτό».

Για το θέμα των χρεών, δήλωσε:

«Είναι λάθος η κατεύθυνση των ανθρωπων του ΠΑΟΚ. Προσκρούει στο Σύνταγμα η ολική κατάργηση των προσαυξήσεων. Πρέπει ο κ. Σαββίδης να πετύχει να πληρώσει ενα μικρό ποσοστό των προσαυξήσεων, γύρω στο 10%. Έχει παρει και αυτό το δρόμο του προς επίλυση».Πηγή: metrosport.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: