Σάββατο 7 Ιουνίου 2014

Υποψήφιος για ΕΣΑΚΕ ο Μαμαλάκης!

Ο διευθύνων σύμβουλος του Ρεθύμνου, Γιώργος Μαμαλάκης, επισημοποίησε την υποψηφιότητά του στις εκλογές για την προεδρία στον ΕΣΑΚΕ.

Υποψήφιος για ΕΣΑΚΕ ο Μαμαλάκης
Υποψήφιος για την προεδρία του ΕΣΑΚΕ στις αρχαιρεσίες που θα γίνουν στα μέσα του μήνα θα είναι ο διευθύνων σύμβουλος του Ρεθύμνου, Γιώργος Μαμαλάκης. Ο ίδιος ανέλησε στην εφημερίδα «Κρητική Επιθεώρηση» τους λόγους της απόφασής του.

«Η παρότρυνση ορισμένων συναδέλφων από τη λίγκα, διαπιστώνοντας το κενό συνεργασίας που υπήρχε στον ΕΣΑΚΕ, με έκαναν να πάρω την απόφαση να κατέλθω στις εκλογές, διεκδικώντας την προεδρία του συνδέσμου. Χωρίς διάλογο και συνεργασία νομίζω πως το σύστημα δεν μπορεί να δουλέψει σωστά. Δεν εκμεταλλευτήκαμε πολλά πράγματα και ευκαιρίες, δεν αξιοποιήσαμε ανθρώπους που προσφέρθηκαν να μας βοηθήσουν. Με μια καλή συνεργασία ο ΕΣΑΚΕ έχει να δώσει πολλά παραπάνω πράγματα, αλλά να πετύχει ακόμη περισσότερα. Επουδενί δεν μηδενίζω την προσφορά και το έργο του απερχόμενου προέδρου, γιατί θα ήταν άδικο, όμως αν υπήρχε καλύτερη συνεργασία και ενημέρωση θα μπορούσαν να επιτευχθούν ακόμη περισσότερα πράγματα», δήλωσε και αναφερόμενος στη συνεδρίαση του διοικητικού συμβουλίου την Πέμπτη (5/6), είπε:

«Εγινε το Δ.Σ., όπου ένα από τα θέματα που υπήρχε ήταν ο ορισμός της Γ.Σ. των ΚΑΕ για να γίνουν οι αρχαιρεσίες όπως προβλέπεται από τον αθλητικό νόμο κάθε δύο χρόνια. Θα καταθέσω την υποψηφιότητά μου για την προεδρία του ΕΣΑΚΕ μέχρι την προβλεπόμενη προθεσμία. Πάμε μονιασμένοι και χωρίς αντεγκλήσεις στη Γ.Σ., όπου το μπάσκετ θα βγει κερδισμένο από αυτή τη διαδικασία. Οι πρόεδροι και οι εκπρόσωποι των ΚΑΕ θα κρίνουν ποιος θα είναι ο κατάλληλος για να διοικήσει τον ΕΣΑΚΕ την επόμενη διετία».
Πηγή: sport-fm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: