Σάββατο 7 Ιουνίου 2014

Μέσι, σοβαρέψου!!

«Ντου από Παντού» για το μεγάλο αστέρι της Μπάρτσα και της Αργεντινής που κανείς δεν ξέρει σε τι κατάσταση θα βρεθεί στην Βραζιλία. Δεν το έχω κρύψει ποτέ ότι ανάμεσα στον Μέσι και τον Κριστιάνο, προτιμώ τον Αργεντίνο. Εδώ, όμως, πρέπει να πούμε και κάποια πράγματα για τον Μέσι που αρχίζει να κάνει λάθη επί λαθών κατά τη γνώμη μου.
Απέτυχε
Πάει πέρυσι και φέρνει τον Τάτα Μαρτίνο. Όλοι ξέρουν ότι ο Μέσι τον ήθελε στην ομάδα. Δική του προτροπή ήταν. Η Μπάρτσα με τον Μαρτίνο απέτυχε σε όλους τους στόχους της.
Το χειρότερο
Κι όχι μόνο αυτό, αλλά μια μέρα πριν τον τελικό πρωταθλήματος με την Ατλέτικο ανανεώνεται το συμβόλαιο του Μέσι στην Μπάρτσα με ένα τσουβάλι λεφτά. Και ο Μέσι κάνει το χειρότερο παιχνίδι της σεζόν, αντί να πάρει λίγο τα πάνω του και να βοηθήσει.
Το αφεντικό
Άσε που ο Νεϊμάρ δεν υπήρχε φέτος στην Μπάρτσα. Και σίγουρα ένας από τους λόγους ήταν ο ανταγωνισμός με τον Αργεντίνο, ο οποίος είναι το αφεντικό στα αποδυτήρια.
Και στην Αργεντινή
Τώρα με την εθνική Αργεντινής διαβάζω ότι είναι πολύ άσχημη η κατάσταση αφού Λιονέλ Μέσι και Άνχελ Ντι Μαρία είναι πολύ δυσαρεστημένοι με την επιλογή του προπονητή τους να μην συμπεριλάβει στην 23άδα τον κολλητό τους, τον Μπανέγα. Και οι εφημερίδες στην Αργεντινή κάνουν λόγο για «ρήξη στις σχέσεις Σαμπέγια και παικτών».
Με αφορμές
Ο Μέσι, λοιπόν, αντί να κοιτάει τη δουλειά του, μπερδεύεται πλέον με άλλα πράγματα. Αυτό καταλαβαίνω εγώ. Κι απ’ ό,τι φαίνεται, η απόδοσή του πλέον έχει πέσει κατά πολύ.
Το ερώτημα είναι: Θα σοβαρευτεί και θα κοιτάξει να παίξει σύμφωνα με τις τεράστιες δυνατότητές του; Ή και στο μουντιάλ θα βρίσκει αφορμές για να τσαντίζεται για λόγους άσχετους;
Πηγή: sportdog.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: