Σάββατο 7 Ιουνίου 2014

Αλκαράθ στο Metropolis: «Η Ελλάδα μπορεί να κοιμάται ήσυχη με τον Καρνέζη στο τέρμα»

Ο πρώην προπονητής του Άρη Λούκας Αλκαράθ μίλησε από την Ισπανία στο Αθλητικό Metropolis και την εκπομπή «Στην Σέντρα», για την κατάσταση στους κίτρινους, για τον Ιάγκο Ντίαζ της Λούγκο που φέρεται να ενδιαφέρει τον ΠΑΟΚ, αλλά και τον Ορέστη Καρνέζη που συνεργάστηκε φέτος στην Γρανάδα.

Αναλυτικά:

Αρχικά είπε: «Δεν σκέφτομαι να έρθω στην Ελλάδα πρόσφατα, αλλά παρακολουθώ το Ελληνικό πρωτάθλημα, μαθαίνω και για τον Άρη και για τις άλλες ομάδες, αφού έχω περάσει από αυτό το πρωτάθλημα».

Για τον Άρη: «Κατά την γνώμη μου ο Άρης έχει μεγάλα οικονομικά προβλήματα και αυτά επηρέασαν σε μεγάλο βαθμό το αγωνιστικό κομμάτι, το ρόστερ έπεσε σημαντικά και σε αυτό ευθύνεται απόλυτο το οικονομικό κομμάτι».

Για την εικόνα που του έμεινε από τον Άρη:«Μου μένει η εικόνα μιας μεγάλης ομάδας. Δεν έχω συναντήσει ξανά τόσο θερμό κόσμο όσο είμαι προπονητής. Αυτό μου έχει μείνει και στην καρδιά μου και δεν θα το ξεχάσω ποτέ».

Για τον Ιάγκο Ντίαζ: «Γενικά δεν τον ξέρω πολύ τον ποδοσφαιριστή, αλλά δεν μου κάνει εντύπωση πως ο ΠΑΟΚ ενδιαφέρεται για τον παίκτη, μιας και η κατηγορία συνολικά έχει πολύ καλούς παίκτες. Πιστεύω πως είναι καλός ποδοσφαιριστής, όπως και το σύνολο των παικτών του Λούγκο που κάνει τα τελευταία χρόνια πολύ καλές χρονιές».

Για τον Καρνέζη:«Ο Καρνέζης ήταν καθοριστικός για την φετινή σεζόν για την Γρανάδα, έκανε μεγάλο παιχνίδι με την Μπαρτσελόνα. Πρόκειται για έναν Μουντιαλικό τερματοφύλακα και η Ελλάδα μπορεί να κοιμάται ήσυχη με τον Καρνέζη κάτω από τα γκολπόστ»

Τέλος ανέφερε: «Θα ήταν πολύ ωραίο να έρθω στην Θεσσαλονίκη και για διακοπές, αλλά και για ξαναδουλέψω εκεί».Πηγή: metrosport.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: