Παρασκευή 11 Ιουλίου 2014

Aπό τη Μόσχα στο Westin Resort Costa Navarino για τον Θοδωρή Παπαλουκά!!

Μεγάλη επιτυχία είχε και εφέτος το προπονητικό camp που διοργάνωσε το «The Westin Resort Costa Navarino» στις σύγχρονες εγκαταστάσεις του.

Aπό τη Μόσχα στο Westin Resort Costa Navarino για τον Θοδωρή Παπαλουκά
Το «Papaloukas&Friends featuring Petway» συγκέντρωσε στο εκπληκτικό κλειστό γήπεδο μπάσκετ του Navarino Dunes, δεκάδες παιδιά από τις Ακαδημίες μπάσκετ των συλλόγων της ευρύτερης περιοχής αλλά και πάρα πολλά ακόμη, οι οικογένειες των οποίων επέλεξαν για τις διακοπές τους το μαγευτικό Resort της Costa Navarino.

Παιδιά από την Αθήνα, τη Θεσσαλονίκη, την Κοζάνη και τη Λάρισα έλαβαν μέρος στο camp και προπονήθηκαν υπό τις οδηγίες του Θοδωρή Παπαλουκά και του Μπρεντ Πέτγουεϊ, είχαν την ευκαιρία να συνομιλήσουν και να δεχθούν συμβουλές από τους Δημήτρη Ιτούδη, Κώστα Τσαρτσαρή, Κώστα Καϊμακόγλου, Ανδρέα Γλυνιαδάκη, Νίκο Παπανικολόπουλο, ενώ είχαν δίπλα τους συνέχεια τους Θανάση Γιαπλέ, Σταύρο Μυκονιάτη και Βασίλη Μητσόπουλο που σχεδίασαν και εφάρμοσαν μαζί με τους δύο «οικοδεσπότες» του camp, το προπονητικό πρόγραμμα του «Papaloukas&Friends featuring Petway».

Άπαντες έφυγαν από το «The Westin Resort Costa Navarino» με αποτυπωμένες στα χαμογελαστά πρόσωπα την ευτυχία και τη χαρά. Για τρεις από τους συμμετέχοντες τα συναισθήματα ήταν πιο έντονα και θα τα κρατήσουν ζεστά ακόμη και τις κρύες ημέρες του χειμώνα. Ο Artem, o Nikita και η Alisa ταξίδεψαν από τη Μόσχα ως τη Μεσσηνία για χάρη του Θοδωρή Παπαλουκά και πριν πάρουν το δρόμο της επιστροφής για τη ρωσική πρωτεύουσα φρόντισαν να ανανεώσουν το ραντεβού τους για το επόμενο καλοκαίρι.

«Ήρθαμε για τον Θοδωρή. Είναι ο αγαπημένος μας παίκτης. Είμαστε οπαδοί της ΤΣΣΚΑ και ο Παπαλουκάς θα είναι πάντα για εμάς μέλος της οικογένειας της ΤΣΣΚΑ για πάντα. Επομένως μόλις διαβάσαμε για το camp που αποφάσισε να διοργανώσει δεν γινόταν να το χάσουμε. Αμέσως κλείσαμε τα εισιτήρια και ήρθαμε. Είναι ο αγαπημένος μας παίκτης. Είναι ο πιο έξυπνος παίκτης που έχω ποτέ παρακολουθήσει και το όνειρο μου είναι να δω τον γιο μου να παίζει σαν τον Θοδωρή» είπε ο Artem Karlov, ο οποίος συμμετείχε στο απογευματινό «Fantasy Basketball Camp» κάνοντας προπόνηση και παίζοντας μπάσκετ μαζί με τον αγαπημένο παίκτη του.

«Αυτή είναι η καλύτερη εβδομάδα του καλοκαιριού μου, μην σας πω και της ζωής μου. Ήταν εκπληκτικό το camp και το μέρος. Το απόλαυσα και νιώθω ευτυχής που είδα από κοντά τον Θοδωρή και έκανα προπόνηση μαζί του. Είμαι πολύ ενθουσιασμένος από την εμπειρία που έζησα. Ξέρετε λατρεύω τον Παπαλούκα και την ΤΣΣΚΑ, οπότε εύχομαι μια ημέρα να παίξω για την ομάδα μου και ελπίζω να μπορώ να διαλέξω τη φανέλα με το νούμερο του» είπε περιγράφοντας τα συναισθήματα του ο Nikita Karlov, που θα επιστρέψει στο Costa Navarino στο επόμενο προπονητικό camp.

«Θα έρθουμε σίγουρα. Και όχι μόνοι μας. Έχουμε φίλους που γνωρίζουμε ότι θα ήθελαν να βρίσκονταν εδώ μαζί μας, αλλά πληροφορήθηκαν με καθυστέρηση τη διεξαγωγή του camp ή δεν μπόρεσαν να βρουν αεροπορικά εισιτήρια που τους εξυπηρετούσαν και για αυτό δεν ταξίδεψαν. Για του χρόνου θα έχουμε χρόνο ώστε να προετοιμαστούμε και να έρθουμε ξανά μαζί με φίλους μας. Είναι πολλοί οι Ρώσοι που λατρεύουν το μπάσκετ, αγαπούν την ΤΣΣΚΑ και έχουν ίνδαλμα τον Θοδωρή Παπαλουκά» είπε ακόμη ο Artem Karlov που έχει ταξιδέψει σε έξι φάιναλ-φορ για να παρακολουθήσει την αγαπημένη του ομάδα.

inner

inner

inner
Πηγή: sport-fm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: