Παρασκευή 11 Ιουλίου 2014

Παραμονή Ντόρσεϊ, στην έξοδο ο Λόρμπεκ!!

Ώρες… μετρά στην Μπαρτσελόνα ο Έραζεμ Λόρμπεκ, όπως δήλωσε ο Ζοάν Κρέους, με τον τζένεραλ μάνατζερ των πρωταθλητών Ισπανίας να προσθέτει πως επιθυμία της ομάδας είναι η παραμονή του Τζόι Ντόρσεϊ.
Τις φήμες που ήθελαν τον Έραζεμ Λόρμπεκ να βρίσκεται στην πόρτα της… εξόδου από την Μπαρτσελόνα, επιβεβαίωσε ο Ζοάν Κρέους. Ο τζένεραλ μάνατζερ των «μπλαουγκράνα» δήλωσε πως ήδη γίνεται προσπάθεια αποδέσμευσης τόσο του Σλοβένου φόργουορντ, όσο και του Μάρκο Τοντόροβιτς, ενώ τόνισε πως σύντομα θα κάτσει στο τραπέζι των διαπραγματεύσεων με τον Τζόι Ντόρσεϊ, για την επέκταση του συμβολαίου του.

«Είμαστε σε διαπραγματεύσεις με τον Έραζεμ Λόρμπεκ για να λύσουμε τη συνεργασία μας», δήλωσε αρχικά ο Ζοάν Κρέους, ο οποίος επιβεβαίωσε πως οι πρωταθλητές Ισπανίας προτίθεται να πράξουν αναλόγως και για τον Μάρκο Τοντόροβιτς.

Στη συνέχεια, ο τζένεραλ μάνατζερ των «μπλαουγκράνα» αναφέρθηκε στην περίπτωση του Τόμας Σατοράνσκι, για τον οποίο είπε πως μέσα στις επόμενες μέρες είναι πολύ πιθανό να ανακοινωθεί, ενώ μίλησε και για την πρόθεση της ομάδας του να επεκτείνει τη συνεργασία της με τον Τζόι Ντόρσεϊ:

«Φυσικά και δεν πρόκειται να αφήσουμε τη θέση “5”. Ο Ντόρσεϊ αυτή τη στιγμή δεν έχει συμβόλαιο με την ομάδα, καθώς είχε υπογράψει για ένα χρόνο, όμως πρόθεσή μας είναι να διαπραγματευτούμε μαζί του».

Από ‘κει και πέρα, ο Ζοάν Κρέους σχολίασε και τον όμιλο της Μπαρτσελόνα στην Ευρωλίγκα, όπου συμμετέχει και ο Παναθηναϊκός: «Περιμένουμε μεγάλα παιχνίδια και γι’ αυτό θα πρέπει να είμαστε 100% συγκεντρωμένοι. Είναι από τους πιο δυνατούς ομίλους των τελευταίων ετών και θα είναι δύσκολα τα εκτός έδρας παιχνίδια. Μάλιστα, μία από τις μεγάλες ομάδες θα πρέπει να μείνει εκτός συνέχειας. Οι αντίπαλοι διαθέτουν προπονητές που γνωρίζουν πολύ καλά την Ευρωλίγκα».

Τέλος, ο Καταλανός παράγοντας είπε για τον Τσάβι Πασκουάλ: «Ο Τσάβι ηγείται της προσπάθειας όλων αυτών των ετών, έχει ακόμα χρόνο συμβόλαιο και προφανώς θα θέλαμε να συνεχίσει στην ομάδα και τα επόμενα χρόνια. Πιστεύω πως σε αυτό δεν θα υπάρξει κανένα πρόβλημα».Πηγή: sport-fm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: