Παρασκευή 11 Ιουλίου 2014

Τζεμπούρ και άλλος… ένας!!

Σε ανοιχτή γραμμή με τον Ράφικ Τζεμπούρ βρίσκονται στην ΑΕΚ, αναμένοντας να μείνει ελεύθερος ο Αλγερινός από την Νότιγχαμ. Αναζητείται ακόμη ένας επιθετικός, λόγω Μπρέσεβιτς.

Τζεμπούρ και άλλος…  ένας
Έντονη κινητικότητα παρατηρείται στην ΑΕΚ για τη γραμμή κρούσης, ώστε να αποκτηθούν συνολικά δύο παίκτες
Στην Ένωση έχουν συχνή επικοινωνία με τον Ράφικ Τζεμπούρ, που βρίσκεται στην Αγγλία, ώστε να μείνει ελεύθερος από τη Νότιγχαμ και είναι απολύτως ενήμεροι για τις εξελίξεις στο συγκεκριμένο θέμα.

Στον 30χρονο ποδοσφαιριστή έχει τονιστεί ότι θα προγραμματιστεί ραντεβού με τον Δημήτρη Μελισσανίδη με το που έρθει στην Αθήνα, κάτι που δεν αποκλείεται να συμβεί και την Παρασκευή, εφόσον θα έχει αποδεσμευθεί από τον αγγλικό σύλλογο. Οι «κιτρινόμαυροι» είναι συγκρατημένα αισιόδοξοι, διότι τα έχουν βρει με τον πρώην παίκτη τους, αλλά είναι σε ετοιμότητα και έχουν εναλλακτικές, για το ενδεχόμενο να ανεβάσει τις απαιτήσεις του την τελευταία στιγμή ο «τρομοκράτης».

Ως γνωστόν τον θέλει και ο ΑΠΟΕΛ και ο πρόεδρος του είχε δηλώσει ότι υπάρχει ουσιαστικά προφορική συμφωνία μαζί του. Αν… μπει το νερό στο αυλάκι και μείνει ελεύθερος, το θέμα θα αναλάβει αποκλειστικά ο ισχυρός άνδρας της ΑΕΚ.

Επιπλέον, δεν θα πρέπει να αποκλείσουμε το ενδεχόμενο να αποκτηθεί και δεύτερος επιθετικός. Υπάρχουν φόβοι ότι ο Ιβάν Μπρέσεβιτς, που έκανε επέμβαση στο γόνατο, δεν θα είναι στην καλύτερη δυνατή κατάσταση στο βασικό στάδιο προετοιμασίας, που θα πραγματοποιηθεί στο Πήλιο από τις 9 μέχρι τις 21 Αυγούστου.

Για αυτήν την θέση υπάρχουν επίσης ο Ντακόλ, ο Αραβίδης, ενώ πρόσφατα δόθηκε δανεικός ο Τσεβάς στη Νίκη Βόλου.Πηγή: sport-fm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: