Παρασκευή 11 Ιουλίου 2014

Στην Μπαρτσελόνα ο Σουάρες!!

Ολοκληρώθηκε το super deal και η μεταγραφή της χρονιάς! Η Μπαρτσελόνα ανακοίνωσε πως τα βρήκε σε όλα με την Λίβερπουλ και ο Λουίς Σουάρες θα υπογράψει συμβόλαιο για τα επόμενα πέντε χρόνια!

Στην Μπαρτσελόνα ο Σουάρες!
Παίκτης της Μπαρτσελόνα είναι και επίσημα ο Λουίς Σουάρες! Οι Καταλανοί εξέδωσαν ανακοίνωση μέσω της οποίας έκαναν γνωστή τη συμφωνία τους με τη Λίβερπουλ για την απόκτηση του Ουρουγουανού άσου, κάτι που είχε δρομολογηθεί τις τελευταίες μέρες κι απλώς σήμερα έγινε οριστικό το deal!

Η μεταγραφή φαίνεται πως έκλεισε περίπου στα 80 εκατ. ευρώ, αφού βρέθηκε η χρυσή τομή κάπου στην μέση σε σχέση με αυτά που έδινε ο καταλανικός σύλλογος κι αυτά που ζητούσαν οι «κόκκινοι».

Την επόμενη εβδομάδα, ο παίκτης θα ταξιδέψει για Βαρκελώνη, προκειμένου να περάσει από ιατρικές εξετάσεις, να υπογράψει το νέο του πενταετές συμβόλαιο και στη συνέχεια να παρουσιαστεί (μάλλον την προσεχή Τετάρτη) ως το πιο ηχηρό μεταγραφικό απόκτημα των «μπλαουγκράνα» στην τρέχουσα περίοδο!

Την φανέλα με τον αριθμό «9» επέλεξε ο Σουάρες, που πέρσι έκανε την καλύτερη σεζόν της καριέρας του με 31 γκολ στην Πρέμιερ Λιγκ.

Δεδομένης δε της τιμωρίας που του έχει επιβληθεί απ’ την FIFA (κι αφού απορρίφθηκε η ένσταση) με τον αποκλεισμό για τέσσερις μήνες μακριά απ’ τα γήπεδα, σημαίνει πως η Μπάρτσα θα τον έχει στη διάθεσή της απ’ τις αρχές Νοεμβρίου.
Πηγή: sport-fm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: