Παρασκευή 11 Ιουλίου 2014

Κλόζε: «Ο Ρονάλντο είναι ο πιο ολοκληρωμένος παίκτης όλων των εποχών»

Τι σημασία έχει που τον ξεπέρασε στην κορυφή των σκόρερ των Μουντιάλ; Ο Μίροσλαβ Κλόζε δεν είναι… βλάσφημος. Γι’ αυτό μιλώντας για τον Ρονάλντο, έκανε βαθιά υπόκλιση στην αξία του «φαινομένου».

Κλόζε: «Ο Ρονάλντο είναι ο πιο ολοκληρωμένος παίκτης όλων των εποχών»
Είναι και με τη βούλα πλέον ο κορυφαίος σκόρερ των Παγκοσμίων Κυπέλλων. Δικαιολογημένος θα ήταν να την έχει… ψωνίσει λιγάκι.

Ο Μίροσλαβ Κλόζε ωστόσο δεν παραμένει απλώς προσγειωμένος. Αλλά δείχνει και τον απαραίτητο σεβασμό στο μεγάλο προκάτοχό του.

«Ο Ρονάλντο ήταν ένας απίστευτος ποδοσφαιριστής. Παίζω στην Ιταλία και με οποιονδήποτε κι αν έχω μιλήσει εκεί λέει ότι ήταν ο καλύτερος που έχει παίξει στη χώρα. Για μένα, είναι ο πιο ολοκληρωμένος παίκτης όλων των εποχών», σημείωσε χαρακτηριστικά.

Κι αφού τόνισε ότι «θα ήταν πικρό για εκείνον το ότι βρισκόταν στο γήπεδο όταν ξεπέρασα το ρεκόρ του στο παιχνίδι με τη Βραζιλία», κατέληξε στο ίδιο σεμνό μοτίβο:

«Πριν το ματς μου είχε στείλει ένα μήνυμα όπου έλεγε “Κλόζε, καλώς ήρθες στο κλαμπ των 15 γκολ”. Τώρα εγώ μπορώ να στείλω το μήνυμα: “Ο Μίροσλαβ Κλόζε είναι στο κλαμπ των 16 και ο καθένας είναι ευπρόσδεκτος σ’ αυτό”. Πηγή: sport-fm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: