Παρασκευή 11 Ιουλίου 2014

Σίλντενφελντ... reloaded!!

Νέα ανατροπή δεδομένων στην υπόθεση του Γκόρντον Σίλντενφελντ. Ο Κροάτης ενημέρωσε τον Παναθηναϊκό πως βρήκε τη λύση με την Ντιναμό Μόσχας και έρχεται την Παρασκευή στην Αθήνα για τις υπογραφές.

Σίλντενφελντ... reloaded
Νέο επεισόδιο στο σήριαλ Σίλντενφελντ στον Παναθηναϊκό. Ο Κροάτης διεθνής στόπερ ενημέρωσε το βράδυ της Πέμπτης τους ανθρώπους του Παναθηναϊκού πως βρέθηκε επιτέλους η «χρυσή τομή» στις επαφές του με την διοίκηση της Ντιναμό Μόσχας για την λύση του συμβολαίου και θα μείνει ελεύθερος.

Οι εξελίξεις με τους «πράσινους», μάλιστα, δεν θα αργήσουν καθώς ο παίκτης στην επικοινωνία που είχε με το «Τριφύλλι» γνωστοποίησε πως την Παρασκευή θα ταξιδέψει στην Αθήνα προκειμένου να οριστικοποιήσει την συμφωνία του με τον Παναθηναϊκό. Αυτή, είχε σφραγιστεί εδώ και αρκετές μέρες, με τον 30χρονο να έχει πει «ναι» στην πρόταση για τριετές συμβόλαιο.

Αν όλα πάνε καλά και δεν υπάρξει κάποια… νέα έκπληξη, ο παίκτης θα υπογράψει άμεσα κι εν συνεχεία θα μεταβεί στην Πολωνία για να ενσωματωθεί στο πρώτο στάδιο της καλοκαιρινής προετοιμασίας της ομάδας.
Πηγή: sport-fm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: