Παρασκευή 11 Ιουλίου 2014

Πέσιτς: «Όμιλος του… θανάτου»

Ως τον όμιλο του… θανάτου χαρακτήρισε τον τρίτο ο προπονητής της Μπάγερν Μονάχου, Σβέτισλαβ Πέσιτς, όπου συμμετέχει και ο Παναθηναϊκός.

Πέσιτς: «Όμιλος του… θανάτου»
Με… μεγαθήρια θα παλέψει στον τρίτο όμιλο η Μπάγερν Μονάχου για να προκριθεί στο TOP 16 της Ευρωλίγκας, όπως δήλωσε ο Σβέτισλαβ Πέσιτς.

Ο προπονητής των Βαυαρών τόνισε πως η ομάδα του βρίσκεται στο γκρουπ του «θανάτου» και θα είναι πολύ δύσκολο να προσπεράσει μία εκ των Μπαρτσελόνα, Παναθηναϊκού, Φενερμπαχτσέ/Ούλκερ και Αρμάνι Μιλάνο.

Αναλυτικά όσα δήλωσε ο προπονητής της Μπάγερν Μονάχου, Σβέτισλαβ Πέσιτς:

«Μία τέτοια κλήρωση ονομάζεται “όμιλος του θανάτου”, γιατί είμαστε όλοι πρωταθλητές και τουλάχιστον οι τέσσερις από αυτούς, όπως Μπαρτσελόνα, Παναθηναϊκός, Φενερμπαχτσέ/Ούλκερ και Αρμάνι Μιλάνο, δεν θα είναι ικανοποιημένοι εάν δεν προκριθούν στην επόμενη φάση. Ο όμιλος είναι πολύ δύσκολος, αλλά παράλληλα και ελκυστικός για τους φιλάθλους, από τη στιγμή που καμία από αυτές τις ομάδες δεν αντιμετωπίσαμε την περασμένη σεζόν. Είναι νωρίς για να μιλήσουμε για τις πιθανότητές μας, αλλά σε κάθε περίπτωση είναι πολύ δύσκολο να προκριθούμε στο TOP 16». Πηγή: sport-fm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: