Παρασκευή 11 Ιουλίου 2014

Καμπερίδης: «Όταν έρθει ο Ιωάννης θα πάμε καλά»

Με την επιστροφή του Ιωάννη Παπαπέτρου η Εθνική ομάδα θα πάει πολύ καλύτερα, όπως δήλωσε ο Μιχάλης Καμπερίδης, μετά τη νίκη (67-65) επί της Ουγγαρίας για την τρίτη αγωνιστική του Ευρωμπάσκετ Νέων.

Καμπερίδης: «Όταν έρθει ο Ιωάννης θα πάμε καλά»
Η Εθνική ομάδα θα πρέπει να μαθαίνει από τα λάθη της, σύμφωνα με όσα είπε ο Μιχάλης Καμπερίδης μετά τη δύσκολη νίκη (67-65) επί της Ουγγαρίας, για την τρίτη αγωνιστική του Ευρωμπάσκετ Νέων Ανδρών.

Από τη μεριά του, ο Δημήτρης Σιόλογκας στάθηκε στην έλλειψη συγκέντρωσης και τα πολλά χαμένα ριμπάουντ, ωστόσο εμφανίστηκε αισιόδοξος πως το αντιπροσωπευτικό συγκρότημα έχει τη δυνατότητα να φτάσει πολύ ψηλά στη διοργάνωση.

«Είμαστε χαρούμενοι που πήραμε τη νίκη, έστω και έτσι στο τέλος. Η νίκη είναι που μετράει. Ελπίζω σε κάθε αγώνα που περνάει να βελτιωνόμαστε και να μαθαίνουμε από τα λάθη μας. Έχει πολύ δρόμο ακόμη το τουρνουά. Πιστεύω πως όταν θα έρθει και ο Ιωάννης, να είναι γερός, θα πάμε καλά. Σίγουρα μας προβληματίζει το ότι τα παιχνίδια κρίνονται στην τελευταία φάση. Πιστεύω πως κάθε ματς που περνάει με την βοήθεια του προπονητικού τιμ θα δούμε τα λάθη μας και θα τα διορθώσουμε. Κάνουμε λάθη, έχουμε προβλήματα, αλλά πιστεύω πως θα τα ξεπεράσουμε στην πορεία και θα παίξουμε και καλύτερο μπάσκετ. Δεν θεωρώ πως έχουμε χαμηλή αυτοπεποίθηση. Πιστεύω πως έχει να κάνει λίγο με την απειρία ορισμένων παιδιών, αλλά ελπίζω πως στην συνέχεια θα βοηθήσουν όλα τα παιδιά γιατί έχουμε δύσκολα ματς. Όλοι πρέπει να βοηθήσουμε, ακόμη και κάποιος που μπαίνει για ένα λεπτό. Γιατί έτσι θα μπορέσουμε να κάνουμε την διαφορά στην συνέχεια», δήλωσε ο πρωταγωνιστής της Εθνικής ομάδας κόντρα στην Ουγγαρία, Μιχάλης Καμπερίδης.

Από την πλευρά του, ο Δημήτρης Σιόλογκας τόνισε: «Ήταν ένα δύσκολο παιχνίδι και σήμερα. Ξεκινήσαμε κάπως νωθρά. Δώσαμε πολλά σουτ και χάσαμε πολλά ριμπάουντ. Καταφέραμε πάλι ένα παιχνίδι που ήταν θεωρητικά πιο εύκολο να το πάμε στον πόντο. Αλλά είναι ένα Ευρωπαϊκό πρωτάθλημα και δεν έχουμε περιθώρια να σκεφτόμαστε το παιχνίδι που πέρασε. Τώρα έχουμε την Αγγλία και πρέπει να ξεκουραστούμε και να δούμε το επόμενο ματς, όπου στόχος εννοείται πως είναι η νίκη. Δεν μπορώ να εξηγήσω τι ακριβώς φταίει. Ίσως κάτι με την συγκέντρωσή μας. Κάτι πρέπει να διορθώσουμε στο μυαλό μας. Αυτή η ομάδα έχει πολλές δυνατότητες και πιστεύω πως μπορούμε να φτάσουμε πολύ μακριά. Σίγουρα παιχνίδι με παιχνίδι θα έχουμε βελτίωση. Έγινε και αυτή η ιστορία με τα παιδιά του Ολυμπιακού που άργησαν να ενσωματωθούν, αλλά πιστεύω πως σιγά σιγά βρίσκουμε ο ένας τον άλλον και παιχνίδι με παιχνίδι θα γινόμαστε καλύτεροι».

Δεν υπάρχουν σχόλια: