Παρασκευή 11 Ιουλίου 2014

Δεν βιάζεται για τους επόμενους!!

Έχοντας προχωρήσει αρκετά τον μεταγραφικό σχεδιασμό, στον Ολυμπιακό επικεντρώνουν τις προσπάθειές τους για την απόκτηση ενός επιθετικού χωρίς όμως να βιάζονται.

Δεν βιάζεται για τους επόμενους
Ο Ολυμπιακός έχει προχωρήσει αρκετά τον μεταγραφικό του σχεδιασμό του για τη νέα αγωνιστική σεζόν. Υπάρχουν εκκρεμότητες αλλά αυτές –πλέον- επισημαίνουν από την ομάδα πως δεν υπάρχει λόγος βιασύνης.

Χθες για τις επόμενες μεταγραφικές κινήσεις της ομάδας συζήτησαν οι Μίτσελ και Πιέρ Ισά. Οι δύο τους τα είπαν για την πορεία της προετοιμασίας αλλά ο αθλητικός διευθυντής του συλλόγου ενημέρωσε από κοντά τον Ισπανό προπονητή και για τις επαφές για παίκτες που είναι σε εξέλιξη.

Στο… λιμάνι το βάρος το έχουν ρίξει στη μεταγραφή σέντερ φορ, όπου είναι πιθανό να δοθούν και τα περισσότερα χρήματα αυτό το καλοκαίρι.

Για τη συγκεκριμένη θέση, οι Ιταλοί επιμένουν για τον Ρολάντο Μπιάνκι της Μπολόνια, αν και οι «ερυθρόλευκοι» έχουν διαψεύσει ότι έχουν προχωρημένες επαφές για την απόκτησή του.

Είναι γνωστό ότι έχει προταθεί, αλλά δεν αποτελεί την πρώτη επιλογή. Αυτό που προβληματίζει δεν είναι η αξία του, καθώς έχει κάνει καριέρα και έχει πάει και στη Μάντσεστερ Σίτι, αλλά η χρονιά που έκανε και δεν είναι καλή.

Φαίνεται λοιπόν ότι παραμένει στις εναλλακτικές λύσεις και άλλη επιλογή είναι αυτήν τη στιγμή ψηλά στη λίστα του Ολυμπιακού, χωρίς να έχει επιβεβαιωθεί ποιος είναι ο παίκτης. Πηγή: sport-fm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: