Παρασκευή 11 Ιουλίου 2014

«Μια ανταγωνιστική ομάδα»

papadopoulosiraklis
Πραγματοποιήθηκε η συνέντευξη Τύπου στον Ηρακλή, με τον τεχνικό της ομάδας Νίκο Παπαδόπουλο να τοποθετείτε ενόψει της νέας σεζόν.
Μεταξύ άλλων αναφέρθηκε στο “χτίσιμο” της ομάδας, στους φιλικούς αγώνες που θα δώσει ο Ηρακλής στο πλαίσιο της προετοιμασίας, αλλά και στις ακαδημίες του συλλόγου.
Αναλυτικά:
«Θα ήθελα να ξεκινήσω και να πω ένα μεγάλο ευχαριστώ στον υποψήφιο μεγαλομέτοχο του Ηρακλή. Θεωρώ πως είναι τυπικό το θέμα να αναλάβει την ομάδα. Τον ευχαριστώ που με εμπιστεύτηκε. Η χρονιά που τελείωσε είναι αποτυχημένη. Το θετικό είναι πως έχω πλήρη άποψη για το υλικό και το τι χρειάζεται για να πετύχει αυτή τη σεζόν. Αργήσαμε λίγο, όμως κρατήσαμε όλους τους παίκτες που θέλαμε. Αυτή είναι η βάση μας.
Πιστεύω πως με τα νέα παιδιά που θα έρθουν με κριτήριο η φιλοδοξία που θα έχει ο καθένας και θα είναι παίκτες νικητές. Θα κάνουμε το καλύτερο δυνατό. Οι μικροί παίκτες είναι το κλειδί της επιτυχίας. Η άνω των 24αρων θα έρθουν εύκολα όταν καταλάβουν πως ο Ηρακλής αλλάζει σελίδα. Στις συζητήσεις που έκανα με τον κ. Παπαθανασάκη και είμαι πραγματικά ευτυχισμένος κύριο ήταν η οργάνωση. Η Μίκρα αλλάζει όψη. Αυτό το στολίδι. Γίνεται δουλειά, πιστεύουμε πως στις 17 Ιουλίου που θα ξεκινήσει η προετοιμασία θα έχουμε ένα έτοιμο γήπεδο.
Στόχος είναι να βελτιώσουμε την οργάνωση της ομάδας σε όλα τα επίπεδα. Θα δοθεί βάση στις ακαδημίες στην ομάδα των Κ20, Κ17 και Κ15. Ο Ηρακλής θα πρέπει και πάλι να βγάζει παίκτες από τα σπλάχνα του. Ο κόσμος να είναι σίγουρος πως θα κάνουμε μία πολύ ανταγωνιστική ομάδα. Το ρόστερ θα είναι 25-26 παίκτες. Θα έχουμε βάθος. Αυτό πληρώσαμε πέρυσι. Θα πρέπει να υπάρχουν εναλλακτικές λύσεις.
Το πλάνο υπάρχει, οι παίκτες υπάρχουν, συζητάμε και είμαι σίγουρος πως θα πάρουμε αυτούς που θέλουμε χωρίς να κάνουμε διαφήμιση σε κανέναν. Είναι σημαντικό να κερδίσουμε την εμπιστοσύνη του κόσμου. Να δει ο κόσμος ότι κάνουμε μία ομάδα που θα παλεύει μέσα στο γήπεδο. Να παίζουμε καλό ποδόσφαιρο και να φέρουμε την αισιοδοξία. Θέλουμε τη θετική ενέργεια του κόσμου. Θα γίνουν οκτώ φιλικά μέχρι την έναρξη του πρωταθλήματος. Τρία στο βασικό στάδιο της προετοιμασίας. Τα υπόλοιπα μετά από αυτό».

Δεν υπάρχουν σχόλια: