Παρασκευή 11 Ιουλίου 2014

Μεταγραφή... Κούη και άλλων δύο!!

Βέβαιη θεωρείται πλέον η επιστροφή του Ντίνου Κούη στον Άρη, ύστερα από είκοσι τρία χρόνια και αναμένεται να αναλάβει διοικητικές δραστηριότητες. Ανακοινώνονται Λιόνης και Καλί.

Μεταγραφή... Κούη και άλλων δύο
Κλείνει ένα-ένα τα μέτωπα ο Άρης!

Μετά την οριστικοποίηση της συμμετοχής του συλλόγου στη Football League της σεζόν 2014-15, ήρθαν αλυσιδωτά και άλλες εξελίξεις στους «κίτρινους», καθώς έκλεισε δύο παίκτες και έναν… παράγοντα.

Ο Παναγιώτης Στεφανίδης κατάφερε να πείσει την παλιά δόξα της ομάδας, τον Ντίνο Κούη, να ενεργοποιηθεί και θα αναλάβει διοικητικές αρμοδιότητες, επιστρέφοντας στον Άρη είκοσι τρία χρόνια περίπου μετά την ημέρα που «κρέμασε» τα παπούτσια του.

Ο πρόεδρος της ΠΑΕ τον ήθελε συμμέτοχο, γνωρίζοντας ότι μπορεί να επηρεάσει καταστάσεις, διότι ξέρει ότι εμπνέει με την παρουσία του ο πρώτος σκόρερ (142 γκολ) στην ιστορία της ομάδας. Άμεσα θα επισημοποιηθεί η συμφωνία των δύο πλευρών και η ΠΑΕ θα γνωστοποιήσει τον ακριβή του ρόλο.

Μέσα στην εβδομάδα, ίσως και εντός της ημέρας θα ολοκληρωθούν δύο μεταγραφές. Ο 24χρονος αριστερός μπακ, Μιλτιάδης Λιόνης, που πέρυσι αγωνίστηκε στην Καλαμαριά, όπως και ο κεντρικός αμυντικός, Σιρίλ Καλί, που αποτελεί παρελθόν από τον Παναιτωλικό. Με τους συγκεκριμένους παίκτες βρίσκεται σε συνεχή επαφή ο προπονητής του Άρη, Δημήτρης Καλαϊτζίδης και φαίνεται πως τους έχει «ψήσει».
Πηγή: sport-fm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: