Παρασκευή 11 Ιουλίου 2014

«Θα είμαστε έτοιμοι στα προκριματικά»

Ο Κώστας Τριανταφυλλόπουλος μιλάει αποκλειστικά στο sport-fm.gr και εκφράζει τη σιγουριά του για την αγωνιστική ετοιμότητα του Παναθηναϊκού στα προκριματικά του Τσάμπιονς Λιγκ της επόμενης σεζόν.

«Θα είμαστε έτοιμοι στα προκριματικά»
Για την προετοιμασία, τους στόχους του Παναθηναϊκού, αλλά και την πρόκληση της Ευρώπης, μίλησε ο Κώστας Τριανταφυλλόπουλος στο sport-fm.gr. Ο στόπερ του «τριφυλλιού» εξέφρασε τη σιγουριά του για τον επιθυμητό βαθμό ετοιμότητας στα προκριματικά του Τσάμπιονς Λιγκ, αλλά και την αισιοδοξία του για τη χρονιά που έρχεται.

Αναλυτικά ο Κώστας Τριανταφυλλόπουλος μίλησε στο sport-fm.gr για:

-Την προετοιμασία του Παναθηναϊκού: «Η προετοιμασία είναι αρκετά έντονη. Δουλεύει καλά όλη η ομάδα. Εχουμε ενσωματώσει κάποια κομμάτια σε σχέση με το περσινό μας στυλ παιχνιδιού. Πιστεύω ότι όλα πάνε καλά».

-Τα προκριματικά του Τσάμπιονς Λιγκ: «Η Ευρώπη είναι μια νέα πρόκληση για όλους μας. Πέρυσι δεν είχαμε συμμετοχή σε τέτοια παιχνίδια. Φέτος όλοι θέλουμε να παίξουμε και να διακριθούμε κι εμείς μέσα από την ομάδα. Περιμένουμε πως και πώς να δούμε τον αντίπαλό μας, αλλά και να έρθει η ώρα που θα μπούμε στο παιχνίδι. Πιστεύω ότι η ομάδα θα είναι έτοιμη. Δουλεύουμε από την αρχή της προετοιμασίας πολύ καλά, αλλά και πριν με το πρόγραμμα που είχαμε. Θα είμαστε έτοιμοι 100%».

-Τους στόχους του Παναθηναϊκού, αλλά και τους δικούς του: «Στόχος δικός μου, μια ανάλογη και ίσως καλύτερη χρονιά από την περσινή, αλλά και να διακριθώ μέσα από την ομάδα. Η ομάδα θα κοιτάξει να κάνει το καλύτερο δυνατό. Να μη λέμε μεγάλα λόγια. Θα κοιτάξουμε να παίξουμε καλό ποδόσφαιρο και μέσα από τις νίκες να καταφέρουμε αρκετά πράγματα».



Πηγή: sport-fm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: