Παρασκευή 11 Ιουλίου 2014

Εντυπωσιακός με το… καλημέρα ο Κασάμι!!

Ήρθε με… όρεξη ο Παϊτίμ Κασάμι! Στην πρώτη του εμφάνιση -έστω και ανεπίσημη- με τα ερυθρόλευκα, το νέο μεταγραφικό απόκτημα του Ολυμπιακού εντυπωσίασε τους πάντες στο Ζέεφελντ. Τρομερό γκολ από Τσόρι.

Εντυπωσιακός με το… καλημέρα ο Κασάμι
Το κοντέρ συνεχίζει να γράφει… χιλιόμετρα για τους παίκτες του Ολυμπιακού! Το τρέξιμο μπορεί να συνεχίζεται με αμείωτους ρυθμούς στο Ζέεφελντ για τους ποδοσφαιριστές των πρωταθλητών Ελλάδας, ωστόσο στη διπλή προπόνηση της Πέμπτης (10/7) είχε και μπάλα και όσοι ήταν παρόντες επιβραβεύτηκαν -και με το παραπάνω- από το θέαμα.

Το πρώτο κομμάτι της προπόνησης εστίαζε στην αντοχή και τη φυσική κατάσταση, αλλά στο δεύτερο ήταν όλο το… ζουμί! Το νέο μεταγραφικό απόκτημα του Ολυμπιακού, Παϊτίμ Κασάμι, ο οποίος μόλις μία μέρα πριν ανακοινώθηκε επίσημα, ξεδίπλωσε ένα μέρος του ταλέντο του στο «οικογενειακό» δίτερμα, δείχνοντας με το… καλημέρα την όρεξή του.

Μαζί με τον Ελβετό μέσο μπήκαν ακόμα οι Ελαμπντελαουί και Ντοσεβί, με τον πρώτο να έχει στο ενεργητικό του μία πολύ εντυπωσιακή ενέργεια από τα δεξιά και να χάνει για λίγο το γκολ.

Ωστόσο, ό,τι δεν κατάφερε ο Νορβηγός δεξιός μπακ, το έκανε η «παλιοσειρά» Τσόρι, ο οποίος με ένα πολύ δυνατό σουτ έστειλε την μπάλα στο «Γ» της εστίας, πετυχαίνοντας ένα γκολ-ποίημα.

Μάλιστα, οι παίκτες του Μίτσελ δεν ήταν μόνοι τους, καθώς στο προπονητικό κέντρο του Ζέεφελντ, έδωσαν το «παρών» αρκετοί φίλοι του Ολυμπιακού -κυρίως από το Μόναχο- όπου με τα πανό και τα συνθήματά τους, έκαναν την ατμόσφαιρα να θυμίζει… Καραϊσκάκη. Πηγή: sport-fm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: