Παρασκευή 11 Ιουλίου 2014

Βρέθηκε ο εξτρέμ, αλλά…!!

Ζήσης Βρύζας και Άγγελος Αναστασιάδης έχουν καταλήξει σε κάποιες περιπτώσεις εξτρέμ, όμως η απουσία του Ιβάν Σαββίδη βάζει «φρένο» για άλλη μια φορά τις εξελίξεις.

Βρέθηκε ο εξτρέμ, αλλά…
Το βάρος στην απόκτηση ενός ακραίου μεσοεπιθετικού έχουν ρίξει στον ΠΑΟΚ, διότι θεωρούν ότι αποτελεί άμεση ανάγκη η απόκτηση ενός παίκτη για αυτήν τη θέση.

Ο τεχνικός και ο πρόεδρος της ομάδας έχουν, εδώ και κάποιες ημέρες έτοιμη τη λίστα, στην οποία περιλαμβάνονται ονόματα ποδοσφαιριστών που αγωνίζονται ως εξτρέμ και πλέον έχουν ξεχωρίσει και τις περιπτώσεις που θεωρούν καλύτερες.
Ωστόσο, δεν μπορούν να «φορτσάρουν» ακόμη για την απόκτηση κάποιου μεταγραφικού στόχου, διότι θα πρέπει να περιμένουν το «OK» του μεγαλομετόχου.

Ο Ιβάν Σαββίδης δεν βρίσκεται στη Θεσσαλονίκη και έχει να παρουσιαστεί στην Ελλάδα περίπου τρεις εβδομάδες. Αν δεν έρθει ή αν δεν υπάρξει επικοινωνία μαζί του, είναι δύσκολο να σημειωθούν εξελίξεις. Έχει φανεί αυτό σε όλα τα σημαντικά θέματα του ΠΑΟΚ, όπως και στην υπογραφή του συμβολαίου του Αναστασιάδη, που είχε ανακοινωθεί, αλλά δεν έβαλε τις… τζίφρες μέχρι να έρθει ο ιδιοκτήτης της ΠΑΕ.

Επιπλέον, η άφιξη του θα σημάνει εξελίξεις και στο θέμα της ανανέωσης του συμβολαίου του Αθανασιάδη.

Ο πρώτος σκόρερ της ομάδας δεν τα βρήκε στις συζητήσεις που είχε με τον Βρύζα και το θέμα θα χειριστεί ο Σαββίδη, όταν έρθει, ενώ έχει τονίσει πως θα πρέπει να λήξει άμεσα αυτό το ζήτημα.
Πηγή: sport-fm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: