Παρασκευή 11 Ιουλίου 2014

Oι προκριματικοί αγώνες του Αστέρα Τρ. με τη Ροβανιέμι,ζωντανά & αποκλειστικά στα κανάλια Novasports!

Πέμπτη 17 Ιουλίου, 19:00, Ροβανιέμι – Αστέρας Τρίπολης, Novasports 2 & Novasports 2 HD Πέμπτη 24 Ιουλίου, 21:00, Αστέρας Τρίπολης – Ροβανιέμι, Novasports 2 & Novasports 2 HD

Oι προκριματικοί αγώνες του Αστέρα Τρ. με τη Ροβανιέμι,ζωντανά & αποκλειστικά στα κανάλια Novasports
Και οι δύο αγώνες του Αστέρα Τρίπολης με την Ροβανιέμι έρχονται στα κανάλια Novasports! Τα αθλητικά κανάλια της Nova, μετά τον επαναληπτικό αγώνα στην Τρίπολη, εξασφάλισαν για τους συνδρομητές τους, την αποκλειστική μετάδοση και του πρώτου αγώνα των Αρκάδων, με τη φινλανδική ομάδα, για τον 2ο προκριματικό γύρο του UEFA Europa League.

Έτσι, οι συνδρομητές των καναλιών Novasports, την Πέμπτη 17 Ιουλίου στις 19:00, θα παρακολουθήσουν σε ζωντανή και αποκλειστική μετάδοση, από τα Novasports 2 & Novasports 2 HD, καθώς και σε Live Audio μέσω της Web TV του www.novasports.gr, τον πρώτο αγώνα Αστέρας Τρίπολης – Ροβανιέμι.

Ο επαναληπτικός αγώνας στην Τρίπολη, θα μεταδοθεί την Πέμπτη 24 Ιουλίου στις 21:00, ζωντανά και αποκλειστικά, από τα Novasports 2 & Novasports 2 HD, καθώς και σε Live Audio μέσω της Web TV του www.novasports.gr.

Δεν υπάρχουν σχόλια: