Παρασκευή 11 Ιουλίου 2014

Έξαλλοι με Σίμονς στη Βουλγαρία!

Την έντονη δυσαρέσκεια της βουλγαρικής ομοσπονδίας μπάσκετ έχει προκαλέσει ο Σέντρικ Σίμονς, ο οποίος ζήτησε παραπάνω άδεια τεσσάρων εβδομάδων, επικαλούμενος τραυματισμό!

Έξαλλοι με Σίμονς στη Βουλγαρία!
Έξαλλοι είναι οι άνθρωποι της βουλγαρικής ομοσπονδίας μπάσκετ με τη συμπεριφορά του Σέντρικ Σίμονς, σύμφωνα με την ιστοσελίδα «Bball.bg».

Ο πρώην σέντερ του Ολυμπιακού, αφού δεν έδωσε το «παρών» στη συγκέντρωση των διεθνών, ζήτησε την τελευταία στιγμή παραπάνω άδεια τεσσάρων εβδομάδων, επικαλούμενος τραυματισμό, με το αντιπροσωπευτικό συγκρότημα της χώρας να δίνει στις 10/8 το πρώτο του παιχνίδι για τα προκριματικά του Ευρωμπάσκετ του 2015!

Σε δηλώσεις του στη βουλγαρική ιστοσελίδα, ο ομοσπονδιακός τεχνικός, Γκιόργκι Μλαντένοφ, ζητά την παραδειγματική τιμωρία τόσο του Σίμονς, όσο και του πρώην παίκτη του Αμαρουσίου και νυν της Σπαρτάκ Αγίας Πετρούπολης, Τζάρεντ Χόμαν: «Επιμένω πως ο Σίμονς θα πρέπει να τιμωρηθεί και να πληρώσει πρόστιμο. Τόσο για εκείνον, όσο και για τον Τζάρεντ Χόμαν θα πρέπει να γίνει καταγγελία στη FIBA από την ομοσπονδία, καθώς δεν τίμησαν την πρόσκληση της εθνικής ομάδας. Θα πρέπει να πληρώσουν 30.000 ευρώ ο καθένας ή οι μάνατζέρ τους ή οι σύλλογοί τους, δεν με ενδιαφέρει».
Πηγή: sport-fm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: