Παρασκευή 11 Ιουλίου 2014

Αλλαγή σκυτάλης, με εγγυήσεις!!

Κοντά στην αλλαγή σκυτάλης βρίσκεται η ΠΑΕ Απόλλων 1926, με τον Αχιλλέα Χαραλαμπίδη να επαναλαμβάνει στη σημερινή συνέλευση την απόφασή του να αποχωρήσει και τον επιχειρηματία Παναγιώτη Πιαστόπουλο να καταθέτει πρόταση για την ΠΑΕ.

Η συνέλευση ολοκληρώθηκε σε κλίμα συναίνεσης, με τον πρόεδρο και μεγαλομέτοχο του Απόλλωνα, Αχιλλέα Χαραλαμπίδη να δηλώνει αδυναμία να συνεχίσει στην ομάδα. «Έχω φτάσει στο κόκκινο. Οι λόγοι που με ωθούν σε αυτή την απόφαση είναι ότι δεν μπορώ να αντεπεξέλθω οικονομικά άλλο και δε θέλω να φανώ ασυνεπής στις πολλές υποχρεώσεις που έχει μια επαγγελματική ομάδα. Παραδίδω τον σύλλογο χωρίς καμία εκκρεμότητα και με αδειοδότηση», τόνισε μεταξύ άλλων. Ο κ. Χαραλαμπίδης ευχαρίστησε τους συνεργάτες του, τον κόσμο, τους συνδέσμους και όλη την οικογένεια του Απόλλωνα για τη στήριξη.

Το λόγο πήρε και ο αντιπρόεδρος Γιάννης Λουιζίδης και έπλεξε το εγκώμιο του Αχιλλέα Χαραλαμπίδη, τονίζοντας το πόσο σημαντική ήταν η συμβολή του όλα αυτά τα χρόνια στην ομάδα και σε πολύ δύσκολους καιρούς. Μετά μίλησε ο πρόεδρος του ερασιτέχνη Παναγιώτης Χατζηανδρέας, που επεσήμανε ότι το σημαντικό είναι ο ερασιτέχνης να παίξει το ρόλο του θεματοφύλακα και να μην επιτρέψει η ΠΑΕ να κινδυνεύσει ξανά.

 

Η πρόταση Πιαστόπουλου


Μετά τις αρχικές τοποθετήσεις, ο Καλαμαριώτης επιχειρηματίας Παναγιώτης Πιαστόπουλος, που έχει παίξει ποδόσφαιρο στον Απόλλωνα και τώρα είναι έφορος στις ακαδημίες ποδοσφαίρου του συλλόγου, πήρε το λόγο και ανακοίνωσε το ενδιαφέρον του για την ΠΑΕ. «Εγώ και μια παρέα φίλων ενδιαφερόμαστε για τον Απόλλωνα. Θέλουμε να αναλάβουμε τον Απόλλωνα και θα θέλαμε να γνωρίζουμε αν ο κ. Χαραλαμπίδης θέλει αντίτιμο ή παραδίδει τις μετοχές», είπε, ενώ διευκρίνισε ότι η αγγλική εταιρία SMWW δεν είναι από πίσω, απλά θα παρέχει τεχνογνωσία.

Ο κ. Χαραλαμπίδης τόνισε στη συνέχεια ότι με τις απαραίτητες εγγυήσεις θα παραδώσει τις μετοχές, χωρίς αντίτιμο, ενώ σε αυτό (στις εγγυήσεις) ρόλο θα παίξει και ο εραιστέχνης Απόλλων. Ακολούθησαν ερωτήματα των φιλάθλων προς την πλευρά Πιαστόπουλου, ο οποίος εξήγησε ότι στόχος είναι να δημιουργηθεί ένα μπάτζετ 700.000 ευρώ, αλλά και ότι υπάρχουν χρήματα για να ξεκινήσει ο σχεδιασμός της ομάδας.

Οι εξελίξεις πλέον θα δρομολογηθούν από αύριο, με συνάντηση που θα έχει ο Αχιλλέας Χαραλαμπίδης με τον Παναγιώτη Πιαστόπουλο, παρουσία και του προέδρου του ερασιτέχνη, για να προχωρήσουν οι συζητήσεις και να αλλάξει χέρια η ΠΑΕ Απόλλων.
Πηγή: metrosport.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: