Τρίτη 1 Ιουλίου 2014

«Σίφουνας» ο Φέντερερ!!

Επίδειξη δύναμης έκανε ο Ρότζερ Φέντερερ που νίκησε για πλάκα 3-0 σετ τον Ρομπρέδο κι έκλεισε θέση στα προημιτελικά του Wimbledon. Τα ρεκόρ του.

«Σίφουνας» ο Φέντερερ
Ακόμα ένα βήμα για το όγδοο Wimbledon της καριέρας του έκανε ο Ρότζερ Φέντερερ. Ο Ελβετός δεν αντιμετώπισε κανένα πρόβλημα απέναντι στον Τόμι Ρομπρέδο και ύστερα από μόλις μια ώρα και 37 λεπτά, επικράτησε 3-0 σετ (6-1, 6-4, 6-4) και προκρίθηκε στα προημιτελικά του αγαπημένου του grand slam.

Αυτή είναι η 12η φορά που φτάνει στην εν λόγω φάση του λονδρέζικου major, 42η συνολικά (σε grand slam), ενώ έφτασε τις 71 νίκες στην καριέρα του στη διοργάνωση, ισοφαρίζοντας τον προπονητή του Τζόκοβιτς, Μπόρις Μπέκερ!

Στην οκτάδα, ο «βασιλιάς» θα πέσει πάνω στον Βαβρίνκα, στον ελβετικό εμφύλιο, αφού ο «Σταν» επικράτησε 3-0 του Φελιθιάνο Λόπεθ.

Υπενθυμίζεται πως έχουν ήδη βγει δύο ζευγάρια για τα προημιτελικά του Wimbledon, αυτά ανάμεσα σε Τζόκοβιτς-Τσίλιτς και Μάρεϊ-Ντιμιτρόφ, ενώ αργότερα σήμερα θα διεκδικήσει το «θαύμα» κόντρα στον Ναδάλ ο εκπληκτικός Νικ Κύργιος, προκειμένου να βρεθεί κι αυτός στους «8» του τουρνουά.
Πηγή: sport-fm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: