Τρίτη 1 Ιουλίου 2014

Έτσι είναι τα… θηρία;

«Ντου από Παντού» για τα ζόρια που τραβάνε οι ομάδες που έμοιαζαν σούπερ φαβορί στους ομίλους. Στην φάση των ομίλων κάποιες ομάδες πέταγαν και μοιάζανε με θηρία, όμως με το που αρχίσανε τα νοκ άουτ σα να φρακάρανε. Μπορεί, δηλαδή, να πήρανε τις προκρίσεις, αλλά αυτό έγινε με τα χίλια ζόρια.
Πελαγωμένη
Συγκεκριμένα, η Βραζιλία έπρεπε να φτάσει στα πέναλτι για να αποκλείσει την Χιλή, που ήταν σαφώς καλύτερη σε όλη τη διάρκεια του αγώνα. Αν άξιζε να περάσει μια ομάδα, δηλαδή, αυτή ήταν η Χιλή. Όχι η Βραζιλία που έμοιαζε πελαγωμένη.
Ο τσαμπουκάς
Η Βραζιλία προκρίθηκε, λοιπόν, αλλά της έσπασε για τα καλά ο τσαμπουκάς.
Τα πάνω – κάτω
Το άλλο θηρίο, η Ολλανδία, που τους έκανε όλους να παραμιλάνε στους ομίλους, είδε κι έπαθε για να περάσει το Μεξικό. Ήρθαν τα πάνω – κάτω, δηλαδή, για να γυρίσει το ματς από το 88.
Δεν ήταν καλή
Το Μεξικό ήταν καλύτερο κι αν ο διαιτητής δεν είχε δώσει το τραβηγμένο από τα μαλλιά πέναλτι στον Ρόμπεν στο συγκεκριμένο χρονικό σημείο, το ματς θα πήγαινε την παράταση. Ανεξάρτητα, όμως, από το αποτέλεσμα η Ολλανδία δεν ήταν καλή και σε τίποτα δεν θύμισε την ομαδάρα των ομίλων.
Λίγα πράγματα
Και είδα πριν λίγο και την Γαλλία που έβγαζε μάτια στον όμιλο. Η Νιγηρία μπορεί να μην έκανε σπουδαία πράγματα, αλλά κράταγε το μηδέν σχετικά άνετα. Ναι μεν η Γαλλία πέρασε δίκαια, λοιπόν, αλλά από μπάλα είδαμε ελάχιστα πράγματα. Καμία σχέση με τις εμφανίσεις που έκανε μέχρι πριν λίγες μέρες.
Από τι μέταλλο
Όταν, λοιπόν, αρχίζουν τα νοκ άουτ τα δεδομένα αλλάζουν. Εκεί δείχνει η κάθε ομάδα από τι μέταλλο είναι φτιαγμένη. Κατά τη γνώμη μου, έχουμε πολλά να δούμε ακόμα μέχρι τον τελικό. Πάρα πολλά…
Πηγή: sportdog.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: