Τρίτη 1 Ιουλίου 2014

«Αντίο» με παράπονο από τον Ντε Βινσέντι!!

Πικρή γεύση άφησε στον Τόμας Ντε Βινσέντι η αποχώρησή του από τον ΑΠΟΕΛ. Ο Αργεντινός μεσοεπιθετικός απάντησε στα όσα ακούστηκαν για την φυγή του και χαιρέτησε την οικογένεια της ομάδας.

«Αντίο» με παράπονο από τον Ντε Βινσέντι
Την «οικογένεια» του ΑΠΟΕΛ χαιρέτησε ο Τόμας Ντε Βινσέντι μέσω τοποθέτησής του στο twitter.

Ο Αργεντινός μεσοεπιθετικός, που αγωνίστηκε με τη μορφή δανεισμού τους τελευταίους έξι μήνες στον «θρύλο» από τον Ολυμπιακό, απάντησε στις αιχμές που άφησε μερίδα του κυπριακού Τύπου, που χαρακτήρισε τις απαιτήσεις του υπερβολικές. Παράλληλα, ευχαρίστησε τους οπαδούς τονίζοντας πως πρόθεσή ήταν να συνεχίσει τους νταμπλούχους και την επόμενη σεζόν.

«Νιώθω τόσο στεναχωρημένος που τελείωσα έτσι από τον ΑΠΟΕΛ, έπειτα από έξι επιτυχημένους και όμορφους μήνες. Μαθαίνω τα πάντα από το twitter και νιώθω πως δεν μου αξίζει. Σας ευχαριστώ όλους μέσα από την καρδιά μου και δεν θα σας ξεχάσω ποτέ. Πάντα ήθελα να μείνω στον ΑΠΟΕΛ και θέλω να είμαι ξεκάθαρος. Ο λόγος που δεν συνεχίζω είναι επειδή οι δύο ομάδες δεν ήρθαν σε συμφωνία, αλλά και επίσης επειδή η πρόταση που μου έγινε δεν ήταν αποδεκτή. Σας ευχαριστώ για όλα όσο μου δώσατε.Και όταν λέω ευχαριστώ, το λέω σε όλη τη μεγάλη οικογένεια του ΑΠΟΕΛ», έγραψε χαρακτηριστικά. Πηγή: sport-fm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: