Τρίτη 1 Ιουλίου 2014

Ανοίγει αγκαλιά η ΑΕΚ!!

Τους «πιστούς» που θα σπεύσουν και φέτος να εξασφαλίσουν θέση δίπλα της ετοιμάζεται να υποδεχθεί η ΑΕΚ. Την Τετάρτη η «Ένωση» παρουσιάζει τα εισιτήρια διαρκείας για τη δεύτερη σεζόν της αντεπίθεσης.

Ανοίγει αγκαλιά η ΑΕΚ
Την αγκαλιά στους φίλους που ποτέ δεν την άφησαν μόνη ανοίγει από την Τετάρτη η ΑΕΚ.

Την ώρα που βρίσκεται σε πλήρη εξέλιξη ο σχεδιασμός της επόμενης σεζόν (με 12 παίκτες να έχουν ήδη αποκτηθεί και τουλάχιστον τρεις ν’ αναζητούνται ακόμα) η «Ένωση» ξέρει ότι ο κόσμος δεν περιμένει μεταγραφές για να βρεθεί δίπλα της.

Με απόλυτο παράδειγμα σ’ αυτό, λοιπόν, την περσινή σεζόν (όταν περίπου 10.000 φίλοι έκλεισαν θέση δίπλα της στη Γ’ Εθνική) ετοιμάζεται να παρουσιάσει τα εισιτήρια διαρκείας της επόμενης χρονιάς. Έτσι, σε εκδήλωση που θα γίνει την προσεχή Τετάρτη στις 12:00 στο ΟΑΚΑ οι «Ενωσίτες» θα μάθουν αναλυτικά τις τιμές των φετινών καρτών (που θα κυμαίνονται περίπου στα περσινά επίπεδα με πέρσι).

Εκείνο που αναμένεται, δε, μ’ ενδιαφέρον είναι τα προνόμια που θα προβλεφθούν για την «Αγιά-Σοφιά», για την κατασκευή της οποίας εξάλλου θα πάει και φέτος ποσοστό των χρημάτων από την πώληση των διαρκείας.Πηγή: sport-fm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: