Τρίτη 1 Ιουλίου 2014

Και από Ιούλιο… χειμώνα!!

Μπορεί ακόμη να ζούμε στους ρυθμούς του Παγκοσμίου Κυπέλλου, όμως απόψε το βράδυ θα μάθουμε το πρόγραμμα της φετινής – πιο αποκεντρωμένης Σούπερ Λίγκας των τελευταίων ετών!

Και από Ιούλιο… χειμώνα!
Το ταξίδι της Εθνικής Ελλάδας στα γήπεδα της Βραζιλίας τελείωσε, αλλά το Μουντιάλ συνεχίζει να προσελκύει το ενδιαφέρον των απανταχού ποδοσαιρόφιλων.

Μέσα στους ρυθμούς της… σάμπα απόψε θα γίνει η κλήρωση του πρωταθλήματος για την 79η διοργάνωση της 1ης κατηγορίας της Ελλάδας και 9η υπό την ονομασία Super League (21:00, Novasports 2 / sport-fm.gr).

Στο νέο πρωτάθλημα, όπως και σε αυτό που ολοκληρώθηκε, θα υπάρχουν 18 ομάδες, αλλά η διαφορά (αφορά και τις προηγούμενες σεζόν με τις 16 ομάδες), έγκειται στην πολύ έντονη εκπροσώπηση της επαρχίας.

Φέτος οι ομάδες εκτός Λεκανοπεδίου Αττικής (Ολυμπιακός, Παναθηναϊκό, Ατρόμητος και Πανιώνιος) και Θεσσαλονίκης (ΠΑΟΚ) που θα είναι στη Σούπερ Λίγκα είναι δεκατρείς και εδρεύουν σε δώδεκα διαφορετικές πόλεις.

Έχουμε και λέμε (βάσει της περυσινής βαθμολογίας έτσι;): Αστέρας Τρίπολης, ΟΦΗ, Εργοτέλης, Λεβαδειακός, Παναιτωλικός, Πανθρακικός, ΠΑΣ Γιάννινα, ΑΕΛ Καλλονής, Πλατανιάς, Βέροια, SKODA Ξάνθη, συν τις δύο και συγκεκριμένα Νίκη Βόλου και Κέρκυρα, που προβιβάστηκαν.

Όσο για τις επαρχιακές πόλεις που θα εκπροσωπηθούν; Κομοτηνή και Ξάνθη από τη Θράκη, Ηράκλειο και Χανιά από την Κρήτη, Βέροια από τη Μακεδονία, Ιωάννινα από την Ήπειρο, Βόλος από τη Θεσσαλία, Αγρίνιο και Λιβαδειά από τη Στερεά Ελλάδα, Τρίπολη από την Πελοπόννησο, Κέρκυρα από τα Επτάνησα και Μυτιλήνη από το Βορειοανατολικό Αιγαίο.
Πηγή: sport-fm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: