Τρίτη 1 Ιουλίου 2014

Νέα «κίτρινα» μπερδέματα!!

Τρεις είναι οι επιλογές που υπάρχουν για το μέλλον (;) του Άρη, ύστερα από τη χθεσινή παρουσία του Λάμπρου Σκόρδα στη Γ.Σ. των μετόχων της ΠΑΕ και την επιθυμία να αναλάβει ξανά τη διοίκηση.

Νέα «κίτρινα» μπερδέματα
Εκ νέου μπερδεύτηκε η κατάσταση στον Άρη μετά την παρουσία του Λάμπρου Σκόρδα στη χθεσινή Γ.Σ. των μετόχων της ΠΑΕ και η απαίτησή του να επιστρέψει στη διοίκηση με τις ευλογίες των μετόχων.

Η «Κοινωνία Μελών Άρη» είχε αποφασίσει να εξουσιοδοτήσει τον Σταύρο Ιωάννου να ψηφίσει υπέρ αναβολής της γενικής συνέλευσης για τις 25 Ιουλίου, αλλά έκανε πίσω - φοβούμενος προφανώς - τις απειλές για μηνύσεις που εκτόξευε συνοδεία… φουσκωτών ο πρώην πρόεδρος.

Από την πλευρά του, ο Χάρης Παπαγεωργίου ζήτησε να δοθεί αναβολή μιας μέρας, προκειμένου να συγκαλέσει έκτακτο διοικητικό συμβούλιο όπου θα αποφασιστεί η πρόταση της «ΚΜΑ» για αναβολή.

Μάλιστα ζήτησε την παρουσία σε αυτό τόσο του Παναγιώτη Στεφανίδη όσο και του Νικήτα Ματθαίου από πλευράς Σκόρδα. Οπως γίνεται αντιληπτό, από τη στιγμή που ο Α.Σ. έχει όπως και η «ΚΜΑ» το 30,11% γίνεται ο απόλυτος ρυθμιστής των εξελίξεων, με τις χθεσινοβραδινές πληροφορίες να αναφέρουν ότι τάσσεται υπέρ της αναβολής για τις 25 Ιουλίου.

Εν τω μεταξύ, το «παρών» έδωσε μετά από δύο ολόκληρα χρόνια και ο Θανάσης Αθανασιάδης ως εκπρόσωπος της ΑΡΗΣ ΕΜΠΟΡΙΚΗ (κάτοχος του 16,20 % των μετοχών), χωρίς να πάρει θέση πάντως υπέρ ή όχι της αναβολής.

Αυτή τη στιγμή οι μέτοχοι έχουν τρεις επιλογές. Να συνεχίσουν με τον Παναγιώτη Στεφανίδη δίνοντας το χρίσμα ως το καλοκαίρι. Να ψηφίσουν αναβολή για ένα χρονικό διάστημα, στο οποίο η ΠΑΕ θα διοικείται από τη διοίκηση που έχει ορίσει έως τις 14 Νοεμβρίου το Ειρηνοδικείο. Να ψηφίσουν ότι παύουν τη συγκεκριμένη διοίκηση και στηρίζουν κάποιο άλλο σχήμα, όπως ζητεί ο Λάμπρος Σκόρδας. Πηγή: sport-fm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: