Τρίτη 1 Ιουλίου 2014

«Πρώτη» με αισιοδοξία!!

Υπό την παρουσία 500 οπαδών του Πανιωνίου ξεκίνησε τη Δευτέρα η προετοιμασία του Πανιωνίου για τη νέα αγωνιστική περίοδο στη Νέα Σμύρνη.

«Πρώτη» με αισιοδοξία
Πριν από όλα, έγινε ο καθιερωμένος αγιασμός, ώστε να έχουν οι «κυανέρυθροι» μια καλή χρονιά.

Ο προπονητής Δημήτρης Τερεζόπουλος τόνισε πως: «Αρχικά, θέλω να ευχηθώ σε όλη την οικογένεια του Πανιωνίου υγεία και να έχουμε μία χρονιά επιτυχημένη, γιατί θα είναι πάρα πολύ δύσκολη με βάση τα προβλήματα που υπάρχουν. Σαν άνθρωπος, όμως, είμαι αισιόδοξος και ελπίζω και πιστεύω ότι τα πράγματα θα πάνε καλά και στο τέλος θα χαμογελάμε, γιατί η ομάδα θα έχει πετύχει τον στόχο της. Είμαι αισιόδοξος. Θεωρώ ότι και άλλες ομάδες έχουν προβλήματα. Ο Πανιώνιος είναι πολύ μεγάλη ομάδα, με ‘βαριά’ φανέλα και, με βάση αυτό, αλλά και την δουλειά που θα γίνει, νομίζω πως στο τέλος όλα θα πάνε καλά».

Ο Αμίρης Κούρντι τόνισε πως: «Καλή χρονιά σε όλους. Ξεκινάμε φέτος μία πολύ δύσκολη χρονιά, ίσως δυσκολότερη και από την περυσινή. Εγώ είμαι αισιόδοξος πως θα πάνε καλά τα πράγματα. Να έχουμε όλοι την υγεία μας και όλα τα άλλα θα έρθουν. Ο Πανιώνιος έχει μάθει στα δύσκολα και πιστεύω ότι και φέτος θα ανταπεξέλθουμε έτσι όπως πρέπει.

Σίγουρα, είναι δύσκολες οι καταστάσεις στην ομάδα. Γι’ αυτό, όμως, είμαστε εμείς εδώ, για να λύσουμε τα προβλήματα μαζί με τους προπονητές και όλο το τιμ της ομάδας. Είναι οριστικό ότι συνεχίζω και φέτος στον Πανιώνιο».

Τέλος, ο Παύλος Μητρόπουλος επισήμανε πως: «Τα τελευταία χρόνια είδαμε ότι στον σύλλογο υπήρχαν διοικητικά προβλήματα, αλλά πιστεύω η τωρινή διοίκηση κάνει ό,τι καλύτερο μπορεί. Ήταν ο τρόπος που με προσέγγισαν, με έδειξαν ότι με ήθελαν και γι' αυτό έμεινα». Πηγή: sport-fm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: