Τρίτη 1 Ιουλίου 2014

«Κατά Λέσχης, κατά Σκόρδα»!!

tsarouxas
Ο μέτοχος και πρώην πρόεδρος της ΠΑΕ Άρης, Νίκος Τσαρούχας μίλησε στον Arena FM 89,4 για την σημερινή(30/6) γενική συνέλευση η οποία μετατέθηκε για αύριο. Αναφέρθηκε στον Λάμπρο Σκόρδα, στον Χάρη Παπαγέωργίου αλλά και για το ενδεχόμενο που θέλει τον Νίκο Γκάλη να μπαίνει μπροστάρης.
Αναλυτικά όσα είπε ο Νίκος Τσαρούχας στον Arena FM 89,4:
Για την σημερινή συνέλευση: «Εμένα όπου με καλεί ο επίσημος Άρη, είμαι παρών . Σήμερα ήταν η προαναγγελθείσα γενική συνέλευση της ΠΑΕ. Παραβρέθηκαν εκεί ελάχιστα άτομα αλλά το σύνολο των μετόχων. Ο Α.Σ. εκπροσωπήθηκε από τον πρόεδρο του τον Χάρη τον Παπαγεωργίου, ήταν εκεί ο κ.Σκόρδας, ο κ.Ματθαίου, ο πρόεδρος της ΠΑΕ Άρης(άτυπα), ο κ.Στεφανίδης και ένας νεαρός που είχε το πληρεξούσιο της λέσχης φίλων Άρη».
Για το αν εμφανίστηκαν «φουσκωτοί» : «Υπήρχαν εκεί 4-5 παλικάρια, τα οποία ήταν έξω από την αίθουσα. Τους στερήθηκε το δικαίωμα να μπουν μέσα και δεν έφεραν καμία αντίρρηση».
Αναφορικά με τον Σκόρδα: «Έχει την μεγαλύτερη μερίδα ευθύνης, οικονομικής τουλάχιστον απέναντι στον Άρη. Δικαιολογημένα ή αδικαιολόγητα προσπαθεί να σώσει τον εαυτό του και την περιουσία του, επόμενο είναι να θέλει να αναλάβει τα πράγματα για να τα φέρει με τον δικό του τρόπο σε ισόρροπη κατάσταση, κατά τα λεγόμενα του.
Ο κ.Στεφανίδης ζήτησε μια παράταση 20 ημερών για να παρουσιάσει το δικό του πλάνο και ο κ.Σκόρδας είπε ότι δεν καλύπτεται. Τόνισε ότι αν θέλει να συνεχίσει να διοικεί τον σύλλογο πρέπει να πάρει και μερικές ευθύνες».
Για τον Χάρη Παπαγεωργίου: «Ο κ.Παπαγεωργίου είναι πολύ λίγες μέρες πρόεδρος και δεν έχει ενημερωθεί απόλυτα για όλα τα θέματα του συλλόγου και δεν είχε απόφαση του διοικητικού συμβουλίου του Ερασιτέχνη για να πάρει μια θέση στην ψηφοφορία. Για αυτό ζήτησε διακοπή της γενικής συνέλευσης για να του δοθεί η δυνατότητα να ενημερωθεί και αύριο να έρθει έτοιμος και για να ψηφίσει. Αύριο αναμένεται να είναι μια ακόμα πολύ σημαντική μέρα για την ομάδα» .
Στην συνέχεια τόνισε: «Εγώ δεν ήταν δυνατό να στηρίξω την απόφαση της Λέσχης φίλων Άρη γιατί ποτέ δεν την αναγνώρισα ως μεγαλομέτοχο. Η Λέσχη πρότεινε να δοθεί παράταση. Εγώ πήγα κόντρα γιατί την πρόταση την έκανε η λέσχη. Εγώ δεν ψηφίζω Σκόρδα και καταψηφίζω Λέσχη».
Για τον Νίκο Γκάλη και το ενδεχόμενο να μπει μπροστά: «Ο Νίκος Γκάλης είναι ένας αθλητής παλιός αλλά είναι ένα πρόσωπο παγκοσμίως αναγνωρισμένο. Για τον Άρη θα είναι μεγάλη τιμή, αλλά δεν ξέρω ο Νίκος τι λέει για όλα αυτά. Το πρόσωπο του Νίκου είναι καλό για εγγύηση αλλά πρέπει να πλαισιωθεί με αξιόλογα άτομα, μην καεί και αυτός».
Πηγή: arenafm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: