Τρίτη 1 Ιουλίου 2014

« Η Εθνική Ελλάδας έγραψε ποδοσφαιρική ιστορία»

Συγχαρητήρια επιστολή έστειλε η Super League στην Εθνική Ελλάδας, ευχαριστώντας τους διεθνείς μας για όσα έχουν προσφέρει στο ελληνικό ποδόσφαιρο.

« Η Εθνική Ελλάδας έγραψε ποδοσφαιρική ιστορία»
Τα συγχαρητήρια της στην Εθνική μας ομάδα έστειλε μέσω επιστολής η Super League, για την μεγάλη επιτυχία στην οποία έφτασαν οι διεθνείς μας.

Στην επιστολή αυτή η διοργανώτρια Αρχή ευχαριστεί τους διεθνείς για την σπουδαία πορεία που πραγματοποίησαν και εύχεται ακόμη μεγαλύτερες επιτυχίες στο μέλλον. Παράλληλα, στέκεται και στην προσφορά της στην ανάπτυξη των ακαδημιών, με παίκτες οι οποίοι θα στελεχώσουν μελλοντικά την Εθνική.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

«Η Εθνική Ελλάδας έγραψε ποδοσφαιρική Ιστορία, παρά το ότι δεν προκρίθηκε στους "8" του Παγκοσμίου Κυπέλλου της Βραζιλίας.

Ο πρόεδρος της Super League Γιάννης Μώραλης και σύσσωμο το Διοικητικό Συμβούλιο της διοργανώτριας αρχής δίνουν θερμά συγχαρητήρια στους ποδοσφαιριστές, το τεχνικό επιτελείο της Εθνικής Ελλάδας, οι οποίοι έκαναν όλους τους Έλληνες υπερήφανους, αλλά και στη διοίκηση της Ελληνικής Ποδοσφαιρικής Ομοσπονδίας.

Η Super League, από την πρώτη ημέρα της ίδρυσης της, επενδύει στα Τμήματα Υποδομής και στηρίζει την εκπαίδευση των νεαρών ποδοσφαιριστών, οι οποίοι άλλωστε στη συνέχεια στελεχώνουν τις Εθνικές Ομάδες μας.

Σήμερα, περισσότερο παρά ποτέ, φαίνεται πόσο σημαντική είναι η συστηματική προετοιμασία των ποδοσφαιριστών, από τα πρώτα τους κιόλας βήματα στα τμήματα υποδομής των ομάδων της Super League.

Η συνέπεια στο σχεδιασμό, η ομαδικότητα, η αφοσίωση στο κοινό στόχο και η θέληση για διάκριση ήταν οι κυριότεροι παράγοντες που συντέλεσαν σε μια ακόμα επιτυχία για την Εθνική Ελλάδας.

Ευελπιστούμε ότι και στο μέλλον θα υπάρξουν ανάλογες χαρές και επιτυχίες, οι οποίες μόνο καλό κάνουν τόσο στην Εθνική μας Ομάδα, όσο και στο ελληνικό Ποδόσφαιρο.

Σας ευχαριστούμε»!

Δεν υπάρχουν σχόλια: